Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Carey, ked sa vydrzis ucit cele tyzdne nonstop, tak by si vydrzala aj v inych veciach, to je len o treningu. Mozno si to nikdy neskusala, zrejme sa ucis vela uz roky a si na to naucena. je to ZVYK. Rovnako by si si zvykla aj na inu aktivitu.
Ked mas raz schopnost do dacoho sa zazrat, tak ju mas, len ju aplikujes len v jednej oblasti a to je asi dost skoda :D.
Carey, preco necvicis aj pocas skoly? Vsak dva-trikrat do tyzdna by si si urcite nasla hodinu casu, ci to hapruje na peniazoch za fitko? Prepac, ze sa tak pytam, len mi usiel suvis.
Maoam - ja toto tiez presne nechapem, ze uz je pol roka fuc zase .... :-// Co by mal clovek robit, aby mu to tak neletelo? Ved ja ani neviem, kedy to stihlo prejst. To je hroza :((
Inac s tou zenskou co si pisala, ze si bola 3h, to co? :O Akoze, kedze vobec neviem o co ide, tak to beriem len tak, ze byt s niekym neprijemnym 3h da pekne zabrat .. :-//
Tak snad si zajtra oddychneme. Mimochodom, aj tam u vas sa chodi na jahodove polia? :-))
Danielka no pekne ty si myslela na mna a ja na teba :D
No vydrz mam asi len v uceni v nicom inom sakra. Ale uz tak sama sebe hovorim, ze ked vydrzim robit nieco poriadne tak to za to aj stoji.
A uvazujem prave nad nejakou aktivitou. S tym behom no ja prve dni nemozem behat, mne je zle aj ked chodim...ale tak po vikende bude uz vsetko ok.
Carey, cauko, no 6kg je zmena sama o sebe, ale ked ona este aj cvicila, tak to ako keby schudla 10kg :D a viac, lebo to vyformovanie a spevnenie postavy urobi opticky strasne vela. Musi vyzerat teraz super! Aku mala motivaciu? ;DD
Carey, ja nechapem, ako sa ty dokazes tolko ucit, to fakt obdivujem!
Danielka, tento tyzden bol zabijak, celkovo neviem ale nechapem ze uz je skoro polka juna, nedavno bol Silvester. Buduci tyzden to same, ja som tak unavena, ze by som zaspala asi postojacky.
Cez vikend ma cakaju domace prace :DD, schody, pradlo, nakupy a idem na jahody.
PRijemna zmena, veru.
carey - dnes pri behu som si na teba spomenula, ze sa urcite ucis :DD ani neviem, preco mi to napadlo, ale v duchu som ta obdivovala, ako niekto moze mat taku vydrz - tak ja som sa snazila mat vydrz aspon pri behu, ale nic moc :-))
a ked spominas tie krce: taky pomaly jogging/rychla chodza je dobra aj proti krcom. Teda neviem ako mas silne krce, samozrejme, zavisi aj od toho, ale ja ked mam kramy a boli ma brucho, tak ked beham prestane (jasne ze nedavam nejake sprinty, alebo co..). Len raz sa mi stalo, ze som sa musela otocit a ist domov - a to ma ani nebolelo najprv, len po chvilke zacalo brutalne - som sa potom suchtala domov jak babicka nejaka, ale to neviem preco. Stalo sa to len raz.
Ahojte :-)
som vas vcera trosku zanedbala, ale ked ja som dosla domov az vecer, taka znicena, ze som vobec nemala chut na nic, len spat a spat... tak som sa dostala do postele klasicky po 10, a dnes rano som uz od 5:05 hore, a staci mi uz! :D
Dnes bol celkom kratky pracovny den, potom som dosla domov okolo druhej a dostala som "super" napad, ze idem si zabehat, lebo zajtra bude prsat a teda nepojdem. A nebudem predsa hnit dva dni... no ale uz som zabudla ako sa beha po slnku, ked je 27 v tieni... ach jaj:D Som mala taky blby pocit, ze furt prestavkujem, ale kedze mi tep zakazdym, ked som sa trochu rozbehla vyletel neviem kam, tak som spomalovala. No nic moc, ale nakoniec minus vyse 800kcal potesilo - lepsie nez sedet na zadku :-) (i ked ano ano, je to VELMI orientacne) Zajtra ked bude prsat, dam posilku + upratovanie :-))
Maoam - dufam, ze tento vikend si oddychnes aj ty. Na jahodach budes mat prijemnu zmenu, no nie? :-)
inak, ked dam ovocie do mrazaku, stratia sa v nom vitaminy?? Dala som si zmrazit par ceresni a teraz ich mam ako take studene cukriky mnam! :-)))))))
Ahoj Maoamka, zajtra konecne sobota ze :)
Ja mam kramy takze som ako balonik, ale sa cudujem lebo dnes som jedla zdravo :), skoda ze takych dni nie je viac. Vcera som zasa jedla cely den len sladke veci.
Stretla som kamosku asi po pol roku a skoro som ju nespoznala aka je z nej kocka, uplne ina zena, schudla asi 6kg ale cvici aj silovy trening a uplne sa vyformovala. Ma to dostalo a vidim ze ked clovek chce tak vsetko ide.
Inak sa ucim stale ako inak ze :D dnes som mala chut ist behat, ale co mozem ked mam krce. Uz ma to unavuje ako len sedim na zadku.
Pustim sa do niecoho velkeho :)
inak baby, neviem ako vy, ale ja mam za sebou hrozny tyzden, buduci ma byt tiez nabity, normalne cakam na vikend ako na spasenie
v posledne dni sa Maoamka aj dost rozjedla :D
zajtra idem na jahody
VaMo, NEONOVE oblecko c.32,tak snad tak hlboko nikdy neklesnem :DD
prave som kukla status mojej objednavky, tak neuveritelne, uz je to 'shipped' :DD, uz im asi dosli prachy