Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
VaMo: a teraz mi prezrad, ako je to mozne mat v piatok vecer domace prace uz vsetky hotove? :DD, wow, to si kedy a ako stihla? :D
Carey: mozno by bol beh pre teba tou najlacnejsou verziou? a navyse by si nebola limitovana casmi treningu v posilke ale by si isla, kedy by si chcela/mohla?
Danielka: hej, ja si zabijem satku :D a aj na jahodach budem taku mat + zasteru :DD
Ahojte,
tak ja som pre istotu dala velku cast domacich prac uz dnes - este doperie pracka a finito :-)
carey - na margo siloveho treningu a chudnutia - vylucit silovy trening a ist len na kardio pri 70% MTF JE BLBOST! Mozno zo zaciatku to zaberie, ale urcite je treba aj posilnovat - aspon 3x/tyz. + to kardio. A ze "narastu svaly" - dalsi blud. Na to, aby telo vytvorilo par gramov svalovej hmoty je treba inak posilnovat!
Pri skupinovych cviceniach typu zumba, aerobic, ... sa TF tak ci tak drzi vacsinou nad aerobnu zonu, tazko to ustriehnut.
Jake mudrosti davam... :-)
no sak ja viem, ze to trva dlhsie, ked som isla do posilky tak minimalne 2 hodiny a to som sa uz ponahlala :D...hej ten beh a chodza su najpriatelnejsie.
Fat burner je skup.cvicenie ako vravis, ale pozrala som rozvrh cviceni a vobec to tam nie je, tak enviem ci ti teraz nerobia...ked pojdem okolo sa spytam na to.
carey - fat burner, to je nejake skupinove cvicenie vo fitku?
a je to pravda, clovek si povie, ze si hodinku zacvici, ale vzdy to zaberie aspon 2,5 :-)) Ten beh je este taky menej casovo narocny - aspon pre mna. Moznoaj ty by si to mohla skusit. Alebo len rychlu chodzu. Rano nalacno, polhodku - tak ci tak sa potom sprchujes, a vzduch je vtedy najlepsi! :-)
Ked uz som vo fitku, nerada sa tam ponahlam a neodcvicim veci poriadne - cize tam vzdy "skysnem" aspon na 1,5h. a potom este sprcha, jedlo ... no hned aj 3h v tahu :D
Maoam - ja sa tiez tesim!:-)) a uz si ta aj predstavujem s tou satkou, hehe :-)))
A pevne verim, ze nebude cely den prsat, nech sa da aspon trochu aj von ist na prechadzku.
A este sa tesim, ako si pospim. Aspon do 8:30! :-)))))
no takto :D Ano ide z casti aj o peniaze... ale to mi nebrani aby som chodila behat napr...takze na to sa vyhovarat nejdem.
Kebyze idem cvicit to su tak minimalne 2,5hodiny a nie hodinka., ale tiez pravda ze mohla by som si napr. privstat kazdy den na 6 a o 7 byt uz v posilke, alebo vecer.
Asi je to vsetko len o tom zvyku a discipline.
A pozeram ze asi vyskusam fat burner, uvidime co to bude, ale urcite makacka
baby, ja sa normalne tesim na zajtrajsie domace prace, to je taka prijemna zmena :D
satka a ide sa na schody ;D s vedrom a mopom, potom prat, vesat pradlo, nakupy...lahoda oproti tomu,co bolo
jasne, jahodove polia :D
Danielka, ja som sa na ten rozhovor musela pripravovat 14dni vratane podkladov ....takze tam neslo len o tie finalne 3h. :DD, hej vycerpalo ma to viac ako cely tyzden dokopy, to sa priznam.
carey - a na ten pilates uz nechodis? Ci chces nieco viac dynamicke?