Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

caute baby,
no vidim, ze si tu niektore poriadne uzivate :-).
VaMo ide tento rok kazdu chvilu z jednej dovolenky na dalsiu, Carey, co to znamena teraz pre teba, ked to na treti krat nevyslo, mas este dekansky a potom co? Myslim, ak to nevyjde, budes opakovat rocnik alebo?
Baby moje, zajtra sa s vami rozlucim na par dni, drzte mi palce na tu op-ku.

VaMo

Aj v horach sme mali poriadne horuco a nadovazok este mnozstvo ovadov! Uz ani nepamatam, kedy som ich tolko zazila, potomok dostipany, ale prestastny, ze konecne su prazdniny :-)
Sledovala som teploty aj na tej Mallorke, doteraz boli pod 30, od tohto tyzdna okolo 35, takze u mna sa ochladenie nedeje, ale tak pri vode to je stale ine ako v meste.
Tesim sa :-)))

xdanielax

carey - asi to na teba teraz, ked uz nemas taky stres vsetko dolahlo. A ked ti kazdy dava tu istu radu, asi na tom nieco bude, nemyslis?

VaMo - :-)) budem sa drzat tvojej rady, potom dam vediet, ako to dopadlo :D Ty ides z lepsieho, na este lepsie, ako tak vidim :)) Uzivaj si dovolenku a hlavne nic nezabudni!

ja sa tesim na to ochladenie, asi si nevies predstavit. Ake ste mali pocasie v horach, znesitelnejsie nez tu?

dnes je to zatial celkom ok, takze, ak sa neotepli, vystrcim konecne aj ja nos a pojdem do lesa, uz mi to zacina chybat :)

VaMo

Ahojte zienky!
Takze my sme stravili 5 dni na chalupe v horach, vratila som sa vcera vecer a do noci som davala dokopy veci na Mallorcu - zajtra letim, takze chaos poriadny :-)
carey - mrzi ma to, tajne som dufala, ze predsa len to klapne. Skus hodit za hlavu na chvilu aspon, hoci viem, ze je to tazke...
xdanielax - tak ti blahozelam k "tentokrat po prve" /myslim to kino, inak je mi jasne, ze sme tu vsetky neposkvrnene :-) / Ja som uz spominala, ze u mna je to bezna vec a pravdu povediac, niekedy si to uzijem sama lepsie ako ked ideme s dievcatami - aspon mi do toho nikto "nekafre". Nabuduce si kup nove cislo Muscle&Fitness a sadni si kludne sama na kavu :-)
maoam - raz a verim ze coskoro to cele pojde "bergauf"!!!
Prajem vam vsetkym prijemne letne dniky :-) Udajne sa ma na SK jemne ochladit, takze uzivajte.

carey

xdanielax - no kazdy mi hovori ze uz na to nemam mysliet a uzivat si leto...ale je to dost tazke teraz.
Neviem ale kazde rano sa citim strasne unavena a taka mimo. A neviem preco.

xdanielax

carey - fiha, to som nevedela s tymi cenami kina. Kedysi to byvalo v stredu, ale mozno to uz zmenili.. neviem. kazdopadne, ja co idem do kina "raz za rok" .. uz tie dve eura ci kolko obetujem. Potom napis, ako sa ti pacilo. To s tou skuskou mi je luto :( To vie cloveka nastvat, najma, ked tomu venoval tolko energie. Mna by to nastvalo,aj keby som sa neucila velmi :DD Tak sa aspon odreaguj. Zasluzis si to. A nemysli uz na to, nejako to dopadne.

Nela - s tou kukuricou je to tak, ako si napisala. Nic moc, takze s mierou! :)

Nela41

Dievčatá ja mám hneď otázku, čo si myslíte ako je to s jedením kukurice pri chudnutí? :D Keďže sa s nou vykrmujú prasiatka mám isté obavy:-D

carey

ahojte, no tak skusku som nespravila, mesiac ucenia, nervov a prejedania nestalo za nic.
Teraz mam taku naladu o nicom. Hnevam sa, teraz si uvedomujem ze jedine co som tym dosiahla je uzasne vysoka vaha.

xdanielax - ahoj, ja idem do kina dnes vecer, zistila som ze pondelky je kino lacnejsie, my ideme na 3D za 5,60 ci tak nejako. Co je rozdiel oproti 8,50.
Aj kamoska mi hovorila ze pribeh uz nebol taky dobry, ale co chceme od stvrteho dielu.
Inak k tym kratasom tiez som si chcela kupit a nic poriadne sa neda vybrat. Aj tie tricka ma uz stvu, vsetko dlho a uzke, ako keby sme boli vsetky modelky ci co.

Este dokoncujem tu analyzu, ale dnes poobede budem rozbehana.

A sa mi zda ze sa nam trosku ochladilo mohlo by to tak ostat :)

Vitam Nely41, dufam ze sa ti bude darit, sak ja tiez potrebujem schudnut, mame rovnaku vysku, vahu uvediem v stredu... tak mozme pisat co a ako :)