Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

xdanielax

smilestarr - bez nejakeho dlhodobeho vztahu (neratam ze sa s niekym stretavam - ale nejako citovo velmi neinteresujem - par mesiacov) som uz vyse dvoch rokov. Uz to budu aj tri snad. Dlho som nikoho nechcela. Aj bol zaujem, ale ja som vzdy cuvla. A aj teraz by som bola velmi opatrna. Ale nevravim, ze si obcas nevybehnem s nejakym muzskym spolocnikom na kavu, alebo kofolu .. lenze to nic nie je :) Nikoho takeho som asi zatial nestretla. Alebo som si to nevsimla! :D

smilestarr

nie danielka...najprv som ani nechcela, ale teraz mám pocit že som asi niečo prepásla...predsa rok je dosť dlhá doba.

smilestarr

anielka,presne ako pises, tie spoločné témy na rozhovor, pochopenie pre prácu ...Asi si svoj život príliš plánujem a linajkujem..Možno to nakoniec bude úplne ale úplne inak . A inak je normálne ked som rok nebola ani na rande ?? :DD

xdanielax

smilestarr - ahoj :) urcite to mas narocne, takze mas pravo byt unavena. Navyse spat tieto dni v tom teple, asi tiez nic moc... cely rezim poprehadzovany. Mas moj obdiv!!

Co sa tyka tych muzov, aj ja mam obcas taketo chvilky :)) Ale pred chvilkou som si napriklad precitala tuto jeden prispevok, ako nejaka baba zajednala dovolenku, zaplatila zalohu a pohadala sa s priatelom, lebo prisiel opity a ten somar, ze nech to zrusi :DD No hned som si pospominala na vselijake peripetie z mojich vztahov a hovorim si, ze vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody :))
Ale tiez tajne verim, ze raz sa niekto objavi. A to, ze si hladas niekoho s podobnym zameranim, moze byt z casti asi aj preto, lebo ti vadilo, ze tvoj byvaly to "nemusel" a z casti predpokladam preto, ze ta praca bavi a mas dojem (spravny), ze taky clovek pochopi, ked ta trapi nieco v suvislosti s nou, a mate dalsiu spolocnu temu na rozhovor. Verim, ze ty mas v praci o zazitky postarane :D
neoboj sa, si mladucka, mas vsetky moznosti otvorene. Aj ja som chcela mat dieta do tridsiatky, lenze v mojom pripade uz by som ani adopciu nestihla :DD (nie to tehotenstvo) :D
takze srdce otvorene (nie len pre zdravotakov) a pride :)

smilestarr

ahojteee

Carey tak skúška ma teda fakt mrzí ... Tak som čakala aký verdikt nám napíšeš..Ale aspoň máš čisté svedomie že si pre to urobila maximum a že si sa na to nevykašlala aj ked bohužial očakávaný výsledok sa nedostavil ..

Baby ja som taká unavená,dalšia nočná ... Skoro celú noc som nespala,bolo dosť roboty a teraz na obed som vstala ale stale som rozbitá. Inak čoraz častejšie si začínam uvedomovať,ako mi chýba vzťah. Viem,že to nie je vždy v ňom ružové,ale chýba mi ten pocit niekoho mať,na niekoho sa tešiť, pre niekoho byť výnimočnou ... Neuznávam priležitostný sex, povrchné vzťahy a deti nechcem mať po 30-tke. Chcela by som si budovať vzťah, mať partnera v ktorom nájdem to čo hladám. To , čo ma naplní a spraví šťastnou. A jeho tiež. Viete čo je však zaujímavé ? Zdá sa mi , akoby som si najviac rozumela s ludmi zo zdravotn. zameraním, s podobným povolaním ako je to moje. Viem,že to možno znie zvláštne, ale ..Akoby som si nikoho ineho pri sebe ani nevedela predstaviť. Moj ex nemal rád nič so sa spája s nemocnicami, pre mňa je to naopak to jediné čomu rozumiem,čo mám rada, čo ma naplňa....A vlastne možno čakám na niečo , čo nikdy ani nebude. Potrebovala som to niekde napísať a vy to pochopíte (možno). :)

Inak vítam novú členku :)

Nela41

xdanielax: Veď ja som si tiež hovorila, že keď sa to omešká že nevadí - veď to prísť musí, ale keď som mala asi 16 tak sa to dostalo do takého extrému, že som mala menštruáciu do roka dva krát, tak som sa rozhodla to nejako riešiť no.. ja fakt neviem čo je horšie nejaké hormóny alebo antikoncepcia.. :/

xdanielax

Nela - moja menstruacia je ako pokazene hodinky, a aj tak neberiem hak. :-)) Urcite to ma svoje vyhody dostat ju presne v urceny den, ale tak co... Myslim, ze kym ju mam tak je to ok. Nemusi to byt presne na den.