Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Baby viete co sa stalo? No priatel sa mi od piatku neozval a teraz prisli s festaku ze mu ukradli telefon, v noci prerezali stan..ale aspon ze je v poriadku a vsetko ostatne ma.
Susedom tiez ukradli fotak a telefony... och a viete kto cigani...kde to zijeme. Isiel domov sa osprchovat, pride a pojdeme do orange. Este ze nemal pausal len kredit...len skoda tych cisiel.
No toto je asi velke riziko ked sa clovek niekam vyberie, raj pre zlodejov.
a skus paralelne k tomu brat probiotika, niekedy je problem v ich nedostatku, aj v nedostatku enzymov, takze celkovo ti potom zle a nedostatocne travi :-/
Nela: nemas zapchu napriklad po obilninach, chlebe, cestovinach? ak ano, tak ich mozno zle travis
ak pijes dostatocne a mas dost vlakniny (zelenina, otruby, atd), skus nejaky cas, tak tyzden-dva pit sirup-lactulozu, kupis v lekarni, je to na prirodnej baze a malo by to zabrat
daj vediet, ci zabralo, ale chce to trpezlivost :-)
xdanielax: Mne akosi na to nič nezaberá :( včera som melón zapíjala mliekom a nič .. och joj
Ahojte baby, ako sa mate? Co porabate?
Ja som spala do 10, rekord :D naranajkovala som sa, upratala si skrinu, pojdem papat mnam mame bryndzove halusky.
Idem si spravit poriadok v papieroch a poobede si asi pojdem zacvicit. Strasne sa mi nic nechce, ale treba sa premoct :)
a este aj marhule su ok, a kapusta (aj hlavkova aj kysla)
Nela - jasne, pit caj a vodu je tiez dolezite. Caj na chudnutie..nemyslim si ze by niekto z neho naozaj schudol, ale je mozne ze ti pomoze trosku s metabolizmom, cize dobry napad. Skus mozno aj nejaky na ocistu organizmu, alebo nieco podobne. Vyborny je aj zihlavovy. Samozrejme zeleny a pu-erh. Asi si kup viac, nech ich mozes striedat :)
teraz su vyborne paradajky uz na trhoch, urcite ked pridas trochu zeleniny sa to rozhybe. Mala by si jest ale castejsie, nez len 3x denne. A rano pridaj k tomu jogurtu aj nejake ovocie, to by mohlo zabrat.
xdanielax: Noo väčšinu vecí z toho jedávam no, môj jedálniček vyzerá približne tak že ráno si zvyknem dať biely jogurt s musli alebo celozrnnú buchtu na obed jedávam normálne jedlá väčšinou a na večeru zeleninu .. ale tie semiačka si mi dobre poradila ja to inak strašne milujem a už som ich dlho nemala :-) skúsim ešte to a uvidíme.. Rozmýšľala som, že si kúpim aj čaj na chudnutie. Samozrejme, že nečakám, že z neho schudnem ja si pekne odmakávam na orbitreku svoje plus ráno jóga ale mohlo by to trochu pomôcť a možno by mi to pomohlo aj s týmto čo myslíš?
carey - teda super!! Ako si sa do toho pustila. Ja uplny opak, posledny tyzden vobec nic. Dufam, ze tato faza coskoro prejde :)
Akurat som sa ale vratila z asi dvojhodinovej prechadzky, takze aspon nieco. Bolo to velmi prijemne.
Nela - treba jest vela zeleniny a ovocia, celozrnne vyrobky, jogurty.
Urcite pridaj nejake semienka, napr. lanove, slnecnicove .. Lanove semienka sa pri zapche aj odporucaju namocit do vody, (lyzicku semienok si das do pohara) a tu vodu rano vypijes. Semienka samotne pomahaju tiez, treba ich pozut. Susene slivky. Nalacno vlazna voda.. A ako spominala carey, pohyb a pravidelna strava - ked sa hybe telo, hybu sa aj creva.
Ved ja to vsetko beriem a chapem.. keby nie tak ako som pisal, nemusim vas vobec upozornovat cize keby som to nebral tak to tu uz nie je :)