Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

Danielka, nie, este to nemam ale dnes pozeram online, ci maju niekde dobru cenu ;DD.
Tu s tym beha coraz viac ludi. Vies, ako siel tak velmi benzin hore, viac ludi prestalo tolko jazdit autami a aj na nakupy idu potom peso alebo to lahko vtrepes do MHD :D. No tak pozeram, hladam nieco stabilne, lebo maju take za 15-20e, ale aj za 80-100e, ale tie lacne sa ani hned rozpadnu. A chcem taky s tou chladiacou priehradkou ;D.

xdanielax

Maoam - cozee?? Aj si si to uz kupila? :)) Ja som to zatial videla len u 1 mladej :DD U nas fakt vacsinou len babky, i ked podla mna, ak clovek ide pesi na nakup, je to super. A ked vravis ze je to uz taketo moderne :)) hmm...
A vlastne este som raz videla takych dvoch malych skolacikov, ako mali taketo vozicky, namiesto tych mega batohov.

Inak, kedysi sme aj cestovne tasky a kufre vlacili v rukach - to boli casy, kym vymysleli kolieska :DD

Maoam

suseda mi poradila, ze si mam kupit nejaky shopper, ci ako sa to vola, to tahas za sebou, tu s tym beha vela ludi (aj mlade baby) :D, je to taska na kolieskach, ja som si myslela, ze to je daco pre babky, ale nie, to aj mladi ludia pouzivaju :DD

a su uz aj take vyvojovo trocha vpred, ze maju specialnu priehradku na mrazene veci,aby sa ti to cestou domov neroztopilo :D, takze ked pojdem nakupovat sorbety, tak ...:D

Maoam

Danielka, pisala som ti mail pred par dnami, neviem, ci si citala.
No tak kadejako po tej OP, velmi bolavo,ak mam byt uprimna.
Mam aj teploty a celkovo sa mam tak, ze :-/, hlavne kvoli vysledku, ale nechcem tu o tom pisat. Ja ked idem do obchodu po jednu malickost, tak pridem s taskou, pozname...:DD

xdanielax

Maoam - tvoj obed ako vzdy velmi dobry :D ja sa este tesim na melon, co mam v chladnicke.
Som sa minule stavila v obchode, ze idem si kupit acidko. Jedno. Len tak, ked som bola vonku so psom a skoncilo to tak ze som trepala pesi domov skoro 8 kilovy melon, acidko, jogurty a piskoty (odmena za cakanie) :DDD
aky si mala vikend? Oddychovy?

Rozmyslam, nakolko musia byt tie zeny zufale, ze investuju tolke peniaze do takych tabletiek. A fakt by som rada videla jednu, ktorej to tak vyrazne pomohlo, ako je uvazdane v reklame... Na druhu stranu, v reklamach na riasenky (maskary?) su tiez umele mihalnice :D

Maoam

:D Judinyova s tak prominentnymi silikonmi :D aaaaach boze.
Nechapem, ze sa nasli zeny, ktore tu reklamu na tie tabletky zozrali :D.
Plnenu papriku mam velmi rada. Ja som mala dnes hov. gulas + kyslu kapustu ;D. Mnam.

xdanielax

Nela41 - a vobec nechodis na velku alebo len nepravidelne.
Ja by som posluchla Maoam, ona urcite dobre radi :-)
Obcas je take obdobie, ja s tymto mam problem obcas, ked idem niekam na dovolenku, vtedy fakt mozem jest aj tie "najnebezpecnejsie" kombinacie a ani to so mnou nepohne :DD

Maoam - tesim sa, ze si sa ozvala :-) Co sa tyka tych tabletiek :DD Kedze nie sme Eriky Judinyove, lebo len jej tabletky NAOZAJ zaberaju, ja by som sa na to nespoliehala :DD

Mimochodom, dnes som mala na obed viete co? Plnenu papriku ... kolke roky som ju odmietala ako fuuuuj, a teraz uplne moje oblubene jedlo (aj s tou paprikou - kt. som vzdy nechavala na tanieri - samozrejme) :-))

Maoam

vsak si ich nechaj v zalohe, ked budes mat jojo-efekt

i ked si myslim, ze si neschudla nic a chces sa ich zbavit

kamoska mi vynukuje Acai Berry thin 6000mg, 120tbl za 45e, lebo neschudla ani gram a tiez sa toho nevie zbavit, takze kebyze, tak jej ponuka je vyhodnejsia :D

i ked Acai je neucinne, okrem tych par antioxidantov a vlakniny, ktore nemozu uskodit...