Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

Smilestarr, neviem, lebo ja mam hore 88cm :D. (75B) Prijala by som niekedy kludne aj mensie ;D. Ale som spokojna.
Typy ako ty mozu nosit tricka, topy bez podprdy :-/, aj na sport je to lepsie. Ale tak co uz, clovek si nevyberie :DD.

smilestarr

no hej len vzhladom k mojej vyske a tak celkovo širšie boky , myslím že by to nebolo najhoršie aj vylepšené.Lebo bez podprdy je to ako .......... no ved vieš :DD

Maoam

Smilestarr, neviem :-).

Chapem zeny po dvoch, troch kojeniach, ked im prsia spadnu a daju si ich nadvihnut, odstranit prebytocnu kozu, alebo po vyraznom schudnuti, ci zmensenie prsnikov, kde je baba inak utla a ma kvoli nim brutalne bolesti chrbta.

Ale len tak si zabit silikony, ked su prsia inak zdrave, pekne, neviem, myslim, ze velmi vela OP je zbytocnych. Ale tak tie baby s tym budu zit, neries :-).
Jedine ak by si sama uvazovala o tom, ale co som ta videla na fotke, netreba :-).
Aj mensie su pekne, dokonca niekedy ovela krajsie :DD.

smilestarr

len neviem či si dnes baby davajú robiť prsia kvoli chlapom,alebo kvoli sebe ... Ale pre mňa je aj tak najdôležitejšie že sú zdravé :O)

Maoam

Smilestarr: vseobecne - ked baby maju odvahu, nech do toho idu. Osobne: mala by som problem s umelinou v hrudniku u seba :D, co osobne chapem su korekcie prsnikov typu mastopexia, ale silikony nie, mam voci tomu nejaku prirodzenu averziu. Nedoverujem tomu.

smilestarr

noo veru je ...ale ked som sa videla na tej foto bolo mi do revu , ako fakt .. :D No ja nemam nič proti ak si dá baba spraviť prsia, ja by som si tiež asi dala keby na to mám financie ... ale myslím že asi najskor až po deťoch . Ty máš aký názor na umelinu ? ;-))

smilestarr

ja už dneska nejeem .. mi sestra povedala že aké mám tlsté bruchoo :/ :D