Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Juchu

Maoam - tak pekne sa ti dari, super :) Kebyze aj mna niekto cez vikend natocil :( Ja sa strasne vleciem, ale tak sa mi nechce...

:D Ja mam tiez v skrini plllno oblecenia.. Ale z toho nosim asi jednu sestinu... Ostatne veci mi len zaberaju miesto.. Ale mne je to luto vyhodit. Pri vsetkom si poviem, mozno do toho schudnem, mozno do toho priberiem, mozno sa to bude pacit mojim detom alebo, raz ked budem mat volno, tak toto zosijem, odstrihnem a bude to dobre vyzerat a budem to nosit... Hmmm.. Mala by som si vyriadit skrinu

Juchu

Vidis, tak to dobre dopadlo :) Zbytocne si bola nestastna :)

Ved to, tesiiim sa :) V septembri sa budeme v robote striedat dve, takze budem mat pol tyzdna veget... Hadam dobehnem vsetko, co som cez prazdniny chcela.. a nestihla :)

Maoam

Baby, mna asi niekto cez vikend natocil na klucik, urobila som este tretiu (!) vec a odovzdavam zajtra :DD.
Ten sumivy Mg + B6 bude asi predsa len ucinny a kedze som ho nechala sumiet na jazyku, asi to malo vyssi ucinok, rapid express! :DDD

Juchu, no vazne, v piatok som stala s kladivom :DD pribijala naspät vsetko, kym som to napratala naspat, dostala som zachvat skoro, ked som si uvedomila, kolko veci mam, predychavala som to teda este dlho...to zistite az ked vypracete celu skrinu, CO vsetko vlastnite :DD.
Takze uz stopka, Sales-ignore a investicie inam :D.

xdanielax

Juchu - veru, ale ked sa dozvedela, ze doslo k takejto situacii, tak to nakoniec nejako vyriesili - asi pojde niekto iny - a tak ma tie moje a viac ma nezaujima! :DD
Kolko volna mas zrazu, cooo? :-))))

Juchu

Maoam :D :D :D

Prisla som si k vam vypit cajik... Takze po celom dni usilia som dopisala tu moju siestu stranu :-/ Slabeeee... Ale dozvedela som sa, ze nam zacina semester az v oktobri, juchuuu :D Mozem pisat diplomovku v septembri :D

Zdravotne? No este mi hafruje hlas, ale inac uz ok... :)

Danielka a este k tej tvojej maminke - dostala rovnake listky aj od kolegyn?

Carey - z teba ide taka energia, uplne ju dycham cez monitor, si riadne stastna, co? :) Velmi ti to prajem :)

Maoam

Carey, po tom, co sa mi v piatok prepadla policka v skrini na oblecenie :DDD :PP mam stopku. Rozhodla som sa, ze budem investovat do zazitkov a tak ked odmena, tak radsej daky vylet :D.

xdanielax

Ahoj baby :) zdravim vas aj ja. Prave zasluzene kavickujem. Od rana od piatej hore... fu. No asponze tiekla tepla voda a nemusela som sa prekonavat - i ked hrdinsky pocit PO chybal.. :)) vonku nechutne, to zas bude vyckavat, kym sa ochladi..ma to uz prestava bavit.

Maoam, Carey - obidve aky pozitivny zaciatok tyzdna! :-)

Juchu - ako dnes, uz si zdravsia, ci este stale blbo? Ved by ste sa mohli s priatelom aj vzajomne inspirovat, v jedalnickoch, nie?

Inak vsetci co nejedia maso su extra chudi - teda myslim hlavne chalanov. Je zvlastne, ze u bab to az tak nefunguje :D

carey

maoam aka sikulka :) potom si nieco pekne za odmenu kup...ale ja si asi dam nejaky salat a on lubi cibulove kruzky :D... a rozmyslam ze skocime na kupko

Maoam

Carey: super, ze zatial dobre s diplomovkou, tesim sa, no a na co idete s frajerom? Ja mam dnes bio-zeleninovu polievku, vsetko bio v nej :DD.

Maoam

Carey: ja uz mam vsetko hotove na zajtra :DD som si svihla, ten sumak magneziovy s B-komplexom ma nejako nakopol! :DD tak drzte palce,nech to dobre dopadne a nech mam zasa z coho zit nejaky cas :D