Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

smilestarr

carey želám skoré uzdravenie!:)

škoda ,že mne nejde zobraziť tie fotky Juchu .. :((

Maoam

Carey, to snad nie, ze je mu do placu, lebo mas krce v bruchu :D. Nejak to preziva :D.
No nemala si na tom salate nejaky mliecny dresing, alebo nebolo tam nejake mäso, vajicka ? Nieze bol pokazeny :-/

Ja nemam az tak vela veci, len mam malu skrinu na oblecenie :D a 90% mojho oblecenia tvoria sportove veci :D.

carey

A inak tak od veci, moj dnesny problem vlastne uz od vcera, mam asi pokazeny zaludok, krce v bruchu...tak som si nakupila suchare a pijem caj. Boli sme sa s priatelom najest, on si dal to co vzdy a ja miesany salat a asi o hodinu a pol nesmierna bolest, jeho mamina mi dala cierne uhlie...ale nepreslo nic, citila som sa prd, tak som sla domov..a priatel mi potom pisal sms, ze sa boji o mna a je mu do placu (neviem preco chlapi to tak prehanaju) nemam to rada, uz som ho ukludnila...

Maoam - si ma rozosmiala s tou skrinou, ale je fain ze mas vela veci. Ja mam malu skrinu, takze aj menej oblecenia. Uz to tam tak pcham, ze mozno sa aj mne rozpadne :D

Juchu - som rada ze citis nejaku energiu, teda dnes este pred 10 min som sa tvarila kyslo ako taky citron, ale teraz sa usmievam :)

carey

Ty koksoooo, akurat pozeram fotky Juchu :))) ako si kraaasne schudla, to sa ti ako podarilo? Kokso inak na tej fotke z roku 2010 tak ja mam taku podobnu postavu teraz. akurat ze ja mam male prsia, takze neviem to je este horsie asi.
Nadhera, normalne sa mi zlepsila naladu o 90 percent ako som ich videla. Dakujem krasne za poslanie, idem ti aj ja nejake poslat.

smilestarr

ahojteee :)

NENAVIDIM TEPLO !!!! asi tak :D Dnes som prešla 3 ! obchodné centrá a hádajte čo som si kúpila. Nič:D Chcela som niečo ešte sexi letné (no ved viete na čo, čo sme sa tu včera bavili ) ;-))) a bud mi to bolo malé, alebo velké,alebo mi to robilo divný zadok ... alebo sa mi to nepáčilo . Pol dňa úplne zbytočne strávený v obchodoch :( (Aspoň som ušetrila ) :D Ale štíhle baby to majú strašne lahké v obchodoch :) Bola so mnou nakupovať aj jedna známa ,ktorej bolo všetko velké ale vo všetkom vyzerala perfektne ... A ona je celkovo taký človek čo vyzerá pekne aj ked má vreco na hlave :D (a to sa stále sťažuje že aká je ona tučná .. pás má 64 cm :D A boky 92 :D :D Preberali sme tému chudnutie, tak za to to viem :))

baby ja dnes už asi ani prstom nepohnem ja nevláádzem.. :) Inak Juchu tie foto mne nechce zobraziť jedine keby mi to pošleš normálne a nie v pdf ..