Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

jenny232

Juchu, to je super, mne by kludne stacilo 0,5 kg tyzdenne, len nech to ide pomalicky dole..

no co vam poviem baby, ste sikulky..:) dufam, ze aj mne to pojde tak dobre,ako vam..

Carey, dakujem za privitanie..:) snazim sa to dodrziavat nejako tak,ako si napisala,ale zatial som neschudla nic,no treba trpezlivost, udrzat si svoj rezim, cvicit a hadam to pojde...

carey

Krasny den vsetkym
bingham - cain je faine, ale asi by som mu vymenila hlavu :))

No od vcera sa to tu zase rozrastlo co je fain, vitam jenny232 - pekne papaj ako doteraz, neprejedavaj sa, vynechaj sladkosti, trosku cvic a o mesiac mozes vidiet prve vysledky :) a riadne pii vodu.

xdanielax: ja mam fajne naladu, som inak bola dnes na inbody aj s mamou lebo chcela vediet kolko ma tuku a mne vyslo ze 7kg by som mala schudnut tuk a nabrat 6kg svalov... no makacka proste, ale BMI mam v norme a este mi vyslo ze by som mala viac pit, ale neviem si to uz predstavit kedze stale do seba ladujem vodu 2,5l-3 denne.

Co ste dneska papali? Ja R - 60g celoz.chlieb, cottage, 20g syr ligt a papriku. D - melonik a obed este neviem ? co budete mat vy? potrebujem inspiracion :))

Lucka ahojcek :)

Maoam

Caute baby, vidim, ze ste od rana riadne pokrocili v debatach :-D.
Tak moja nalada je uplne pod psa.
Som down.
Vyzrala som sa o tri kila a to ma stve, ale sama si za to mozem. Problem u mna je ten, ze ja chudnem desivo pomaly...max 1kg za mesiac aj keby som neviem co robila.
Tie tri kila som nabrala zhruba za dva mesiace, kedze viem ako tvrdo to slo dole pred rokmi, musim fakt zacat daco so sebou robit.

K muzom: hm, mne sa tie sladke typy nejako nepacia, ale to bude asi tym, ze ste tu mladucke babule okolo 20-25 r :-DD, ja som popri vas uz stara korytnacka :-DD.
Takze asi sa na to uz divam dost inak.
Mne sa pacia prakticky a technicky zrucni muzi, co stoja oboma nohami pevne na zemi, co sa vzhladu tyka, tak aspon tych 180cm, postava stredna, vobec nemusi byt nejak vypracovany, tak normal, nech ma ramena, nech ma vladne zodvihnut do vysky :-DD...tehlicky na bruchu nevyzadujem. Vlasy skor tmavsie- hnede/cierne ale to je tiez vlastne uplne fuk, dolezity je clovek v tom tele, aby mal charakter, pevnu chrbtovu kost, aby vedel byt citlivy a ohladuplny a najmä aby pri mne stal, ked ho potrebujem a aby nebol suknickar.

Juchu

Takych lucka ako opisujes som si vysnivala aj ja :D ale v poslednom case sa mi do zivota viac paci predstava chlapa spinaveho od oleja, vtipneho, uvolneneho, hlavne ktory si ma vypocuje a ponukne mi rameno, ked budem plakat :) a ktory bude rodinne zalozeny a hlavne samostatny... polka veci, co mi na mojom chlapovi chyba

Luckatucka

Ja mam rada muzov co sa o seba staraju,maju telo ako ten co som Vam poslala link.Vzdy cisty,upraveny,sladky usmev z ktoreho sa Vam podlomia kolena,upravene vlasy,ciste nechty,krasny parfem.No ale zaroven aby ma vedel rozosmiat,bol mi oporou,miloval ma ako ja jeho,bol nezny,romanticky,prakticky,inteligentny a verny.To je moj typ muza.

Luckatucka

jenny : no nejde mi to podla predstav,ale tak snazim sa.Teraz vazim 66,3 a 22.8 by som rada vazila 65kg.Tak uvidime.

Juchu

jenny - k tomu ako rychlo nam to ide.. no mne tak pomalsie - 2kg za mesiac.. Cize za tyzden 0,5kg ale tuto kocky schudnu aj kilo a viac za tyzden