Ahojte,na trh prisla prva vakcina proti tomuto hroznemu ochoreniu,citala som ze sa ma ockovat pred zacatim sexualneho zivota,ked som sa na to spytala mojej gynekologicky,povedala mi ze vraj to sa ockuje iba ak by som striedala partnerov,alebo ak partner mal viacero partneriek,ale to sa mam kazdeho na prvom rande pytat s kolkymi to uz robil?hlupost... A neviete nahodou kolko to stoji? Za prispevky vopred dakujem.
Ockovanie proti rakovine krcka maternice
PROSIM ODPOVIE NIEKTO NA POSLEDNE 2 OTAZK? PROSIIIM. ;,(
PRESNE SOM SA CHCELA SPYTAT TO ISTE CO DIEVCA PREDOMNOU..CI JE ZLE KED SA S NIEKIM VYSPIM MEDZI OCKOVANIM..ALEBO CI SA DA OCKOVAT AJ KED UZ SOM MALA POHLAVNY STYK..ALE LEN S JEDNYM PARTNEROM..STALYM...PROSIIIM PORADTE CI SA MOZEM DAT OCKOVAT AJ TAK A CI JE TO UCINNE..PROSIIIM..DAKUJEM VAM ZA VSETKY PRISPEVKY OHLADOM MOJEJ OTAZKY
myslim ze ta vakcina neni zla.aj mna ce dat mamina zaockovat no trva to dost dlho...ete som sex nemala no neni nepravdepodobne ze ho mat nebudem pocas toho ockovania...bude to chyba ak by som sa s niekym vyspala pocas ockovania?prosim ak niekto vie nejaku stranku kde by somsa docitala viac tak napiste
Mojej kolegyne prave diagnostikovali rakovinu krcka maternice.ma 35 rokov jedneho partnera a bol aj prvy.Bud tyzden zacina radioterapiou 25 X
asi ked to gynek.radia tak asi je dobre sa zaockovat .
kto na to nema tu pisete same dristi.
ale kebyze to je zadarmo tak sa da zaockovat kazdi.
to by sa o tom nepisala ze to je zbytocna vec.
a rng sa robi moc mudry ten tak tomu prd rozumie
skuste tu: www.gpn.sk
Sorry,nie nenakazit sa - ale nenechat sancu virusom prejavit sa!!!
Myslim, ze tu toho bolo popisane dost vela - a ked si prejdete celu diskusiu, tak urcite najdete odpoved na "svoju" otazku... (poväcsine)
Vseobecne: ockovanie proti virusom HPV (ktore sposobuju rakovinu krcka maternice) je velmi nespolahlive - hlavne preto, ze tieto virusy sa kazdym rokom menia a nezarucia vam \\\"imunitu\\\" naveky! Z tohto pohladu je to iba vytahovanie penazi od ludi, ktori sa boja....
A ako tvrdi RNG - radsej posilnujte svoju imunitu vseobecne beznymi vitaminmi ako selen, zinok, vitaminy C,E,D... A v tom pripade mate väcsiu sancu nenakazit sa!
Cafte..videla som ze tu mate pomerne zaujimave debaty a mnoho z nich su kvalitne BLUDY ......hlavne mladym babam ktore su mimo kuknite na fitserver to by vam mohlo pomoct :)cafte
PROSIM MOHOL BY MI NIEKTO ODPOVADAT NA OTAZKU CO SA MOZU OCKOVAT AJ NEPANNY?MAM 17 ROKOV A MALA SOM DOTERAZ STALEHO PARTNERA S KTORYM SOM DOTERAZ A NEMALA SOM POHLAVNY STIK S NIKYM INYM LEN S NIM!A VZDY S KONDOMOM!NIKDY NIE BEZ NEHO...DA SA MA ZAOCKOVAT AJ TAK A BUDE TO PLATNE??PROSIM POMOZTE MI PRETOZE MAMINA NEVIE ZE SOM UZ POHLAVNY STYK MALA A CHCE MA DAT ZAOCKOVAT ALE JA SA BOJIM ZE TO UZ NEPOJDE... :,( PORADTE MI CO MAM ROBIT... :,( A GYNEKOLOG ZISTI ZE SOM NENI PANNA?TEDA TO MI JE JASNE ZE ANO,ALE NEMOHLA SOM PRIST O BLANU INAK AKO STYKOM?BOJIM SA ZE TO POVIE MAMINE A ONA MA POTOM ASI ZABIJE!OD KOLKYCH ROKOV MUSI DOKTOR DRZAT TAJOMSTVO A NEPOSKYTOVAT INFORMACIE??PROSIM VAZNE SURNE ODPISTE! :,( ZUFALAAAAA... :,( A NIEKTO KTO SA V TOM PROSIM VYZNA!