Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ockovanie proti rakovine krcka maternice

Príspevok v téme: Ockovanie proti rakovine krcka maternice
opatrna

Ahojte,na trh prisla prva vakcina proti tomuto hroznemu ochoreniu,citala som ze sa ma ockovat pred zacatim sexualneho zivota,ked som sa na to spytala mojej gynekologicky,povedala mi ze vraj to sa ockuje iba ak by som striedala partnerov,alebo ak partner mal viacero partneriek,ale to sa mam kazdeho na prvom rande pytat s kolkymi to uz robil?hlupost... A neviete nahodou kolko to stoji? Za prispevky vopred dakujem.

eva vida

DAMIAN- prosim ta ty si gynekolog.?Ako si k tomu prisla?Jednym clankom?DIEVCATA A ZENY,CHODTE K LEKAR.JE TO VAZNA CHOROBA,ZIADNA SRANDA.

damian

Cela ta vakcinacia je miliardovy biznis. Pozrite si pozorne stranku www.akv.sk Tam to mate pekne vysvetlene, ake je toto ockovanie zavadzajuce a zbytocne. A to nie je vsetko. Nemate ponatia o vedlajsich ucinkoch tejto toxickej vakciny na zdravie dievcata!!!!!!!!!!

eva vida

Ahojte.Vakcina je najvhodnejsia pre vsetky mlade dievcata,ktore este nemali pohlavny styk,nakolko nemaju este v tele virus(v Spanielsku je zdarma pre dievcata od 11 do14-rokov),preto je najlepsie pre vsetky panny.Pre zeny ktore uz panny niesu,treba ist k DOBREMU GYNEKOLOGOVI,a dat si spravit test na virus ktory sposobuje toto vazne ochorenie.Ked virus v tele nemate,treba sa zaockovat.Pocula som v telev.(neviem ci to je pravda),ze ak uz virus mate,lekar vam podla testu povie v akom stadii mate virus,v zaciatocnom sa ockuje,v pokrocilom nie,lebo vakcina nezabere.

sunrise

pre pomozte: ked si si niekym spala, to neznamenam ze vakcina nebude fungovat.. to sa nikde nehovori.. tato vakcina je vhodna pre dievcata vo veku 9-26 rokov,najma kvoli tomu, ze ma v tomto obdobi najlepsie ucinky, ale neznamena to, ze ked sa chces dat ockovat, musis byt panna...

pomozte

PROSIM ODPOVIE MI NIEKTO NA OTAZKU ZE KED SOM UZ POHLAVNY STIK MALA ALE IBA S JEDNYM PARTNEROM CI SA MOZEM DAT ZAOCKOVAT TIEZ A ZE CI TO POMOZE???PROSIIM NAPISTE SEM NIEKTO!

sunrise

nemyslim si, ze by si sa mala na kazdom rande pytat...a ta vakcina stoji vyse 5 000sk za jednu davku. davky su tri cize cena je kolo 15 000sk... ale myslim, ze to nie je stale vela vzhladom na to, ze ide o nase zdravie...

gynekologycka

ta gynekologycka trepe bludy.poznam osobu ktora ma rakovinu krcka mat. a ma len jedneho partnera a aj mala stale jedneho.