Ockovanie proti rakovine krcka maternice

Príspevok v téme: Ockovanie proti rakovine krcka maternice
opatrna

Ahojte,na trh prisla prva vakcina proti tomuto hroznemu ochoreniu,citala som ze sa ma ockovat pred zacatim sexualneho zivota,ked som sa na to spytala mojej gynekologicky,povedala mi ze vraj to sa ockuje iba ak by som striedala partnerov,alebo ak partner mal viacero partneriek,ale to sa mam kazdeho na prvom rande pytat s kolkymi to uz robil?hlupost... A neviete nahodou kolko to stoji? Za prispevky vopred dakujem.

RNG

V USA chceli pretlacit nariadenie, ze kazde dievca 8 az 9 rokov stare musi byt zaockovane, inac ju nepustia do skoly!.Tosa im podarilo presadit v jednotlivych statoch, pricom napr deti do 18 mesiacov dostanu az 50 roznych vakcin v zmesiach.
Ja som z generacie, ked sa zacalo masovo stepit, ale pokial viem, dostal som dokopy 12 zastepeni, a nasa generacia nie je onic viac chora, ako generacia po nas. Ba dokonca opak je pravda. To mnozstvo alergii, to my rozhodne nemame. Pomaly ale iste vylezie pravda na javo...

RNG

Panika, to je tvrdenie vyrobcu. Za par rokov uvidime, ci to je pravda. Velmi pochybujem. To iste tvrdili o vakcinach proti chripke....Teda povodne ked ju uviedli. Potom rokmi sa tie tvrdenia postupne zmiernovali, az dnes vieme, ze to vlastne od zaciatku nebola pravda.
Medzitym ale farmaceuticky a cely zdravotny priemysel si slusne zarobil.

danny

to si napisal fakt dobre ale ja teraz fakt neviem ci to ma vyznam,pocula som ze vyrus HPV chytis od muza alebo nieco vtom zmysle no ked mas jedneho partnera a doteraz nic tak ako to je?viem ze to nieje ockovanie na 100% teda ze to aj po ockovani nemozes dostat,som si toho vedoma ze su rozne mutacie ale co myslis ty?

RNG

Ludia stale nechapu ze sa neockuje proti rakovine, ale len proti urcitym-nie vsetkym momentalnym pricinam rakoviny krcka maternice.
Virusy sa prudko menia-kazdy rok.
Takze sa planuje sustavne vyvijat nove vakciny a ockovat ludi coraz castejsie a coraz drahsie
Propagovat doplnky na zvysenie imunity proti vsetkym patogenom by bolo pre ludi lepsie, ale pre vyrobcov financne nevyhodne.
Preto treba ludi(vcitane a hlavne lekarov)presvecit o potrebnosti tychto novovymyslenych schem.

danny

rng chcela by som sa opytat ma vyznam sa proti rakovine krcka maternice zaockovat ked manzel je jediny muz v mojom zivote a ja som jeho prva.bola som na prehliadke a vsetko je ok.dakujem

carmina

Ahoj Motorracer,

nikdy ti nenapadlo, ze cely zdravotnicky priemysel a lekari mozno ani nechcu, aby bolo ludstvo zdrave??? Ze jednoducho tie vakciny nebudu stat 100 Sk, lebo inak by primalo zarobili??Ved keby vsetci chori zrazu zacali 'zdraviet' a zdravych by pribudalo (je to trochu pritiahnute za vlasy, ale len uvadzam priklad), z coho by zili???z coho by robili uzasne a poriadne honosne medzinarodne konfrencie pre svojich lekarov, kde by si ich ziskavali na svoju stranu? 'svetu' jednoducho vyhovuje, ze ludia su chori a bude vyrabat lieky, ktore su poriadne drahe a este k tomu take, ktore budeme potrebovat stale, aby sme mohli platit este viac...je to privysoka politika a my ju nezmenime...mali by ste sa so svojou zenou poobzerat radsej po nejakych alternativnych moznostiach...

RNG

Dovod, preco sa to tak tlaci je, ze je za tym vela penazi. Keby to bolo lacnejsie, neoplatilo by sa im robit taku reklamu.
Carmina,napis mi tvoj a-mail a co by si chcela vediet.