Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ockovanie proti rakovine krcka maternice

Príspevok v téme: Ockovanie proti rakovine krcka maternice
opatrna

Ahojte,na trh prisla prva vakcina proti tomuto hroznemu ochoreniu,citala som ze sa ma ockovat pred zacatim sexualneho zivota,ked som sa na to spytala mojej gynekologicky,povedala mi ze vraj to sa ockuje iba ak by som striedala partnerov,alebo ak partner mal viacero partneriek,ale to sa mam kazdeho na prvom rande pytat s kolkymi to uz robil?hlupost... A neviete nahodou kolko to stoji? Za prispevky vopred dakujem.

damian

Katka i, to, ze Tvoj otec je gynekolog je len pritazujuca okolnost. Aj jemu na dvere denne klopu medicinsky (farmaceuticki) reprezentanti a agresivne sa snazia predat liek (ako napriklad Gardasil na ockovanie) :-(

ciro

mile dievcence,
pre vasu lepsiu informovanost, predtym nez sa rozhodnete pre toto ockovanie, precitajte si clanok na tomto linku:
-odkaz odstránený-

panča

pred zaockovanim sa robia vysetrenia na pritomnost HPV, nie? (inak HPV je tak maly , ze pred nakazou nechrani ani kondom )

Ivka 1

Najviac rizikovou skupinou sú ženy v rozmedzí 18-25 rokov a 40 - 50 rokov.
Z 85% len 20 % má príznaky nakazenia HPV vírusom a z toho 1,6% je onkologického charakteru.V SR na rakovinu krčka maternice zomrie ročne okolo 2000 žien. Dôležitý je stav imunity. Takže radila by som posilniť imunitu - existuje na to celý rad produktov na prírodnej báze.

dakujem katka

AHOJ KATKA...PROSIM MOHLA BY SI MI NAPISAT TVOJ E-MAIL??RADA BY SOM SI S TEBOU POPISALA O NIECOM CO TU MOC NECHCEM ROZOBERAT BO POTOM SA OSTATNY DOTOHI ZBYTOCNE ZAPAJAJU NEGATIVNE..DAKUJEM. :) :) :) A MOC PEKNE DAKUJEM ZA RADU. :)

petrus142

Ja už tú možnosť nemám dať sa zaočkovať. Mám 25 a som po operácii. Keby som to mohla vratit späť, a vedela by som o vakcíne skôr, určite by som sa aspoň pokúsila. Veriť v lepšie, je lepšie ako len čakať a prijímať osud.Urobte ako uznáte za vhodné. Svojej dcére to určite raz zaplatím.

katka i

a si si ista ze uz niesi panna???

nemusi sa vzdy blana pretrhnut ...ked ta robi napr.prstekmi...

kamoska si tiez myslela ze uz nieje a predsa bola.

a to ti zisti dr.

katka i

ja mam 22 a mala som dost partnerov a som zaockovana.
moze sa dat zaockovat.

a ty normalne povedz dr.ze si sex nemala ,ale ze si myslis ze uz niesi panna.
a ked sa ta opyta ze preco si to myslis tak povedz ze si mala chlapca a ze ste mali spolu nieco ale nie sex.
on to pochopi .

on pochopi neboj :))

noonaa

pozeram tie reakcie predo mnou....uz o tejto rakovine pocuvam dlhsie,ale nikdy to naozaj nebolo takto nafuknute,ako ej to teraz....urcite to netreba podcenovat...ale suhlasim s damianom,ze je to nafuknute a ide aj o biznis...kocky,zobudte sa,doktorkovia tiez musia z niecoho zit....ale pre istotu,kto na to ma,nech sa da zaockovat....