Ahojte,na trh prisla prva vakcina proti tomuto hroznemu ochoreniu,citala som ze sa ma ockovat pred zacatim sexualneho zivota,ked som sa na to spytala mojej gynekologicky,povedala mi ze vraj to sa ockuje iba ak by som striedala partnerov,alebo ak partner mal viacero partneriek,ale to sa mam kazdeho na prvom rande pytat s kolkymi to uz robil?hlupost... A neviete nahodou kolko to stoji? Za prispevky vopred dakujem.
Ockovanie proti rakovine krcka maternice
na stranke www.zdravie.sro.sk mate dalsie clanky o ockovaniach
Ja som bola nedávno na lekárskej prednáške lekára, hovoril o očkovaní proti rakovine krčka maternice, o víruse HPV. Klasická medicína nemá liek na zlikvidovanie vírusov, prírodná áno. Sú to včelie produkty.Viem Vám povedať viac, ak máte záujem: duratnakatka@zoznam.sk
deedee,
pozri sa na to logicky: Ako to, ze si tu vakcinu lekari chvalia?
Ved rakovina krcka maternice sa rozvija niekolko rokov. Cize vysledok ucinnosti vakciny sa moze najskor zhodnotit az o minimalne takych 4-5, no aj 10-20 rokov. Sucasna vakcina je na trhu ani nie rok mozno. Ako si ju teda mozu lekari pochvalovat? Na zaklade akych konkretnych vysledkov? Logicka odpoved: ziadnych. Na tom teda mozes pekne vidiet ako lekari zavadzaju verejnost. Viac k tomu nemam asi co dodat...
čaute. no počula som o tejto vakcíne. lekári si ju veľmi chvália ale kamoškina mama je sestrička a vraj to je totalna blbosť a len si chcu lekari zasa privirobiť. neviem, či mám tomu veriť. jedna vakcína stojí 5 litrov, treba tri,čiže spolu 15 tisíc. S tým by problém nebol, len..či tých 15 tisíc nepojde do luftu...Kamoš to frajerke zaplatil...Neviem, či sa mám na to dať,alebo nie
pocula som jedna vakcina stoji okolo 5.000sk a potrebujes az tri cize dokopy 15.000sk...hm myslim si ze to je dost.
ale prosim Vas vy len zavidite lebo na to nemate ..........
Pozrite si stranku Kampane za pravdu v medicine www.zdravie.sro.sk