Ahojte,na trh prisla prva vakcina proti tomuto hroznemu ochoreniu,citala som ze sa ma ockovat pred zacatim sexualneho zivota,ked som sa na to spytala mojej gynekologicky,povedala mi ze vraj to sa ockuje iba ak by som striedala partnerov,alebo ak partner mal viacero partneriek,ale to sa mam kazdeho na prvom rande pytat s kolkymi to uz robil?hlupost... A neviete nahodou kolko to stoji? Za prispevky vopred dakujem.
Ockovanie proti rakovine krcka maternice
ERA123, Ty si myslis, ze na SK je ina vakcina??? Podla toho, co ja viem, na svete existuje len jedna vakcina tohoto druhu a podava ma sa podavat aj na SK a to napriek tomu, ze po nej zomrelo par dievcat a vela dievcat tazko ochorelo. Poakujem, je len jedna vakcina. Pozri na magazin.atlas.sk
ACH DAMIAN TY SA TOMU TAK PRD ROZUMIES.
KTO NA TO MA NECH SA DA ZAOCKOVAT,JA SOM MALA UZ VELA PARTNEROV A ZAOCKOVANA SOM..
NEVERTE HLUPOSTIAM ,CLANKOM A TAK ...
Nuz je to dobra chladna sprcha pre nadsencov za ockovanie!
Pricom tom su len prve priznaky a spravy. Ta dlhorocna faza zamorenia tela roznymi zlozkami vakcin, to vide na javo(pokial to nezamaskuju) az po rokoch.
Taaaaak, ludia, mame to tu, pozrite sa, ako vela niekolko dievcat umrelo po nasledkoch ockovania proti rakovine krku maternice a ako vyse 1700 dievcat dostalo silne reakcie na tieto drogy!!! www.telegraph.co.uk
Ahoj, otvorte si www.hpv.sk, tam sa dozviete vsetko, co chcete vediet. Ja som uz po operacii, a je mi fajn. A ak nebudem striedat partnerov, tak nepotrebujem ockovanie. Som totiz vydata. Ale dajte sa ockovat, ktore nato mate.Ockovanie je do 26 rokov, je to 4 komb. cca 15tisic, a platis to v lekarni a nie u lekara
tina, bodaj by to bolo take jednoduche...
Tak viete čo? ...najúčinejším prostriedkom,ako sa vyhnúť nákaze vírom HPV je s nikým nesúložiť...