Ahojte,na trh prisla prva vakcina proti tomuto hroznemu ochoreniu,citala som ze sa ma ockovat pred zacatim sexualneho zivota,ked som sa na to spytala mojej gynekologicky,povedala mi ze vraj to sa ockuje iba ak by som striedala partnerov,alebo ak partner mal viacero partneriek,ale to sa mam kazdeho na prvom rande pytat s kolkymi to uz robil?hlupost... A neviete nahodou kolko to stoji? Za prispevky vopred dakujem.
Ockovanie proti rakovine krcka maternice
ta injekcia stoji okolo 4 500sk aspon co viem od doktorky
jej asi nepovedali než ju očkovali že nemôže s nikým nič mať teda bez ochrany
ja si to idem dat teraz a vôbec mi nepovedala ze sa to dava len ked striedas partnerov len sa ma kazdý pýta či viem koľko to stojí
2zuzana mlada, nechcela by si toho nejako priveľa, ale veď nooo...
...Ano, a v tychto "len clankoch" su obsiahnute informacie. To, co propaguju "vakcinari", to su totiz viac, nez "len clanky". To je "len nehumanna, ziskuchtiva propaganda". Len si zistite, ako casto sa vyskytuje rakovina krcka maternice. Male percento. A oni by chceli zaockovat celu populaciu malych dievcat, ak by mohli. A co tak vakciny na ostatnych, vraj 200 druhov rakovin??? Tak len sa ockujte! Len sa nalievajte chemiou kolko mozete! Uvidite vysledok! A nie jeden vysledok...
ved to su len clanky .,neverte tomu ...
dajte sa zaockovat .
damian a ty netrep ..
Som očkovaná a pohlavný styk som ešte nemala. No mohla by som ho mať počas očkovania?
Ďakujem
Pozrite sa na www.zdravie.sro.sk , ake smetie sa pridava do vakcin. Napriklad, vakcina proti rubeole obsahuje bunky z potratenych deti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!