dobrý den ,chcela by som sa s Vami poradiť v jednej osobnej veci.Som s mojím priateľom dosť dlho,on ma požiadal o ruku,chce si ma vziať,ja ho ľúbim ,on mna tiež ,sme síce mladí ,ale plánujeme si spoločnú budúcnosť ,sme zasnúbení ...náš vek nie je podstatný....lenže som trošku na pochybách ,teda resp dosť a ničí mi to zdravý rozum ....on je charakterný ,zodpovedný človek ,ktorý je rodinne založený ,je ku mne dobrý ,milý,nežný ,naozaj aj inteligentný človek ...vidno naozaj ,že ma miluje ,lenže je tu jedna vec ,má psychické problémy ,nervové,nespáva ,trhá mu s viečkami ,už teraz v mladosti má veľké zdravotné problémy ako napríklad vysoký krvý tlak,je workoholik ,ale nedá si povedať ..zažili ste niečo podobné ?chcela by som sa s niekým porozprávať ,kto zažil niečo podobné ,alebo rovnaké ...kto si vzal takéhoto partnera ...či to veľmi ovplyvnuje dobré manželstvo ,alebo ako to je ?čaká ma vôbec s takýmto človekom budúcnosť ?????chcela by som radu,možno podeliť sa o vaše príbehy,ak ste niečo takéto zažili ..lebo ja si naozaj bojím raz vziať človeka ,ktorý už teraz je tak veľmi poznačený životom a mal hrozne ťažký život (kvôli svojej rodine) ...mám od neho utekať ,alebo ?
Mám si ho vziať alebo nie ?
natusa :
co bolí,to prebolí ...
uvidíš , znova bude pre teba všetko krásne,
nájdeš si novú lásku . ver tomu,že sa oplatí ŽIŤ !
a čo na to rodičia ? myslím tvoji ?
karlicka myslim ,vcera som stala pri rieke a rozmyslala som ....ja naozaj nevladzem ,toto sa uz neda...oń bol mojou prvou velkou laskou v zivote ,som tak strasne donho zamilovana,ved som si ho chcela zobrat ,preboha :(:(:(:( a teraz NIC ,nemam nic ,som ho stratila navzdy ,aj ked on to nechce este priat ...ale coskoro to dufajme prijme ...ja uz vsak nemam sil ,mne sa uplne zrutil cely svet ,cely zivot je naruby ...ja uz nemam dovod na zitie,on bol mojim dovodom preco som kazde rano vstala s usmevom na tvari ,on dal mojmu zivotu zmysel ,ale teraz uz nemam ani jeho ...som v koncoch ...predtym nez som ho spoznala ,tak som bola na tom velmi zle psychicky ,on ma prakticky z toho trosku vytiahol,dodaval mi silu ,energiu ist dalej ..teraz uz opat som sama ...sama samucicka ..na svete ...
ja som jednoducho clovek ,ktory nutne potrebuje pri sebe niekoho ,potrebuje lasku ,je zrodeny pre vztah ..pre dlhotrvajucu lasku,a neznesiem byt sama :(:( a uz som opat sama ako aj pred rokom ...:(:(:(
slniecko dakujem za rady ,ved mozem byt hocijako rozumny clovek aj silny ,ale toto ma zmohlo ,polozilo uplne na kolena ,ja uz nie som schopna ist dalej ,je uz vsetko stratene ...a on je na tom takisto
ale nooo natusa :) take nech Ta ani nenapada... uz ked pre nikoho ineho taak len pre seba!!! a teraz budem mozno trosku hnnusna,ale zober si tvojo cerstvo byvaleho, ako by to prijal? predsa len je rozdiel byt s niekym len rozideny, ako ho stratit navzdy...takze take veci nech Ta ani nenapadnu :) Ty mi prides ako velmi rozumne a silne dievca podla tvojich prispevkov co som tu citala,takze hlavu hore...mozno sa Ti teraz zda ze si o vsetko prisla a ze sa vsetko zrutilo..ale mozno opak je pravdou :) vzdy ked nieco konci,zacina sa nieco nove..viem, su to hlupe frazy,ale je na nich aj kus pravdy.aj ked prve dni su a aj budu velmi tazke, tak potom to prejde a vsetko bude fajn...a pokial to bolo spravne rozhodnutie co si spravila, tak Ti bude este ovela ovela lepsie ako bolo do teraz.teraz sa skus odreagovat nejak..chod pokecat s nejakou dobrou kamatakou alebo kamaratom a ked ti to pomoze kludne opakuj a rozoberaj stale dokola to iste a aj si pri tom poplac..alebo si pozri nejaky film alebo vtipny serial.kazdemu pomaha nieco ine..alebo jednoducho len sa z toho vyspinkaj,spanook je liek na vsetko..neboj, vsetko bude fajn a Ty to zvladnes :)
natusa :
SNAD TO NEMYSLIS VAZNE ? !!!
ludia ,ja uz nemozem ....dnes som rozmyslala nad samovrazdou ,uz som uplne na pokraji sil ...vsetko sa mi zrutilo ,uz mi neostalo nic na svete ..ziadny dovod na zivot
slniecko ...som zufala ,len revem uz odvcera ...nic ine ,som slaby clovek ,a polozilo ma to ..ja nemam sil ..rozhodla som sa,ale trpím nehorazne ..lenze on to nechce prijat ..nechce ...ten rozchod ...ale ja uz neviem ,co mam robit :(som zufala
prajem Ti vela sil a drzim palce, aby si to zvladala :) ked uz si sa definitivne rozhodla, hoci to bude tazke, ale vsetko preboli...len to chce cas... :)
ja viem ,viem kpl ..viem ..práve preto som sa rozhodla definítivne s ním skončiť vzťah partnerský ,môžem tu byť prenho ako kamoška ,ale to je všetko,prakticky už som mu dala zbohom včera ...je to už strašne v pasé ...nedá sa to vydržať ..strašná bolesť ,ale je to takto lepšie
Chces mat v buducnosti deti?
Mysli aj trosku dalej. Ono trosku hra rolu aj genetika. Je on ten vhodny geneticky material (ked to mam tak surovo napisat)? Musis byt trosku sebecka a urobit hlavne dobre v zivote pre seba, potom pre inych. Pomahat mu mozes aj ked spolu uz nebudete ako par.
Ahoj, skuste sa spolocne pozriet na tuto stranku, a vyskusat to... nic za to predsa nedate.. www.liecenie.sk