Dobrý zubár v Bratislave

Príspevok v téme: Dobrý zubár v Bratislave
MMMaruska

Pokúsila som sa vyhľadávať v podobných témach ale väčšina z nich už bola staršieho dáta tak som sa rozhodla založiť novú.

Momentálne hľadám dobrého zubára/ku v BA, môže byť aj súkromný. Vedeli by ste mi prosím poradiť, kto je dobrý a kto nie?

AK by ste si našli čas k rade napísať aj kde ten dotyčný sídli a koľko ste dosial platili, telefonne číslo alebo tak, to by bolo ideálne, ale snád sa to dá aj vygoogliť:-)

ďakujem veľmi pekne, naozaj to oceňujem!

Pekný den

dinda12

chloes..v konečnom dôsledku je to na tebe..ja ako som už písala chodím k pani doktorke..a nemám problém s ničím..termín si vieme dohodnúť tak aby mi to vyhovovalo..a keď prídem, tak nemusím ani v čakárni dlho čakať..presne na kedy som objednaná vtedy ma aj vezme a to som rada..

Chloes

Ahojte. Nema niekto skusenosti s Mudr Martinom Ondrašikom (Risorius dental) ? Neviem či mám chodit k nemu alebo do Perly Ruzniova (Mudr. Banasovej) . Pan doktor Ondrasik ma lepsie hodnotenie ale na forach o neho ani slovo som nevidela

if

Orientujte sa na sukromne zubne ambulancie. Menej cakania, lepsie pristrojove vybavenie, modernejsie metody pri osetrovani. Sice drahsie, ale peniaze nie su vsetko a na zdravi netreba setrit, obzvlast na zuboch.

Martika_999999

V Bratislave to je dosť veľký problém. Ale určite nie MUDr. Darina Danišová, má ordináciu v ZŠ Škarniclova na Palisádach. Chodila som k nej aj ja aj pár spolužiačok. Je to najhoršia zubárka. Ten jej veľmi nepríjemný a neslušný prístup by ešte nebol až taký problém. Ale jej robota nestojí za nič a pritom nie je najlacnejšia.

lalinka12

nič sa nedeje, že až teraz si písala, ja už mám v tomto našťastie jasno a to mňa osobne posunulo o dosť ďalej, vpred, potrebovala som si toto uvedomiť, aby som sa niekam vyšvihla :)

yorka

lalinka az dnes ti pisem, co ma mrzi, ale to nemeni nic na veci, ze mas pravdu ;)
moncica nie je to pre teba zbytocne aby si chodila tam k lekarovi? ked tu by si to mala blizsie a nemusis skrz len navstevu lekara cestovat?

Moncica

Ahoj ja bydlím přechodně v Bratislavě, ale svojí zubařka mám v Praze a jezdím výhradně za ní. Každopádně ta už má plno, ale ve vedlejší ordinaci pořád berou, ta doktorka je prý moc fajn salius.cz

lalinka12

yorka keď sa takéto problémy objavia, tak je veľmi podstatné hlavne aby mal človek dobrú starostlivosť, zubára, ktorý sa venuje, ktorý poradí, pomôže ;)

katikaluz14

Yorka-rozumiem ti.Ale je dobré,že už sa to niekam posunulo.Že už sa tým nemusíš nejako trápiť.Viem si predstaviť ten šok,keď zistíš,že takýto problém máš a treba s ním niečo robiť.

yorka

katika myslis, ze som to nevedela? vedela som, ze musim nieco spravit, ze niekam sa posunut, aby to nepokracovalo v takej intenzite, ale ked tento problem som nikdy predtym nemala tak som nevedela najskor co skor

Najčítanejšie články