Lahky parfem s dobrou vydrzou

Príspevok v téme: Lahky parfem s dobrou vydrzou
OneQuestion

Ahojte, viem, ze je tu podobnych tem uz viac, ale zatial som nikde nenasla, co hladam.
Viete mi poradit nejaky lahky, sviezi damsky parfem, ktory by vsak vydrzal dlho a nebola by to tuctovka? Hladam nieco zaujimave. Vona moze byt napriklad kvetinovo-ovocna ci ina, ale ziadny bolehlav :) Nemam rada tazke, drevite vone. Jemne sladka mi nevadi. Kludne poradte aj nieco drahsie, len nech to dlho vydrzi. Dakujem.

morga

iboga seeds
buy iboga ta
buy ibogaine capsules
iboga ta for sale
tabernanthe iboga seeds for sale
buy iboga capsules
iboga root bark capsules for sale
tabernanthe iboga seeds
ibogaine hcl for sale
buy iboga seeds

buy iboga online
buy ibogaine capsules
iboga ta for sale
voacanga africana effects
iboga seeds for sale

ibogaine seeds for sale

yohimbe root

voacanga africana root bark effects
iboga ta

iboga seed

buy iboga root barks
iboga shop online
iboga root bark for sale
ibogaine treatment providers
best ibogaine treatment centers
iboga fruit for sale
iboga plant for sale
iboga hcl

voacanga africana root bark

www.greenlifemedication.com

zadorka

..toto bez pochyb, to ja aj keby som neviem v com bola tak vonavka to dokaze divy..citim sa fakt lepsie ked viem, ze mam nieco takto na sebe..pre mna je to dokonca viacej ako oblecenie..lebo ta vona napoveda o cloveku velmi vela..

Chrisiana

podobne, tiež si pozerám ceny najskôr a teda na Notine mi vychádzalo doposiaľ všetko cenovo najprijateľnejšie, čiže nakupujem z tade celkom často. Ono podľa mňa keď človek chce sa dobre cítiť tak k tomu treba aj dobrú vôňu :)

misicka333

inak toto mas pravdu, to je fakt, neraz som aj ja tak porovnavala, neviem preco by som zbytocne mala proste preplacat nieco, ved to by som bola blazon :)

7klaudiinka7

Ale veď tak je to pochopiteľné, lebo si vezmi, že platia priestor, aj predavačku a to nie je sranda. Preto aj na eshopoch tie ceny sú oveľa prijateľnejšie. Akože ja tiež preferujem objednávanie, lebo za tú cenu, čo by som niekde v predajni kúpila jednu voňavku, tak na nete si objednám dve.

kamcika

Tak v parfumérii kamennej, to by ma fest bolelo, to sa už poznám, to keď tam sem tam zablúdim, že aby som išla ovoňať nejakú novú vôňu a vidím tie sumy, tak mi je až ťažko :D

wudia

Priklanam sa k nazoru co tu zaznel, ono dobry parfum sa nejakou napodobeninou nahradit neda, najma ta intenzita vone a vydrz to su nenahraditelne veci!

basatop

Mohla si skusit usetrit niekde inde, nie zrovna na niecom takomto. Ja radsej usetrim na obleceni, ze si nebudem kazdu chvilku nieco nove kupovat, ale na dobrej vonavke to nie. Original je original, ale keby si na Notino pozrela, tak by si ho kupila za lepsiu cenu ako niekde v parfumerii a to by ta dozaista tak "nebolelo".

sneeljeeee

Milovala som parfum Cartier La Panthère , je naozaj výnimočný, doba Covidová mňa však prinútila šetriť a našla som si celkom podarené imitácie Aristea Numeros, čo ma prekvapilo sú fakt silné a keď vyperiem prádlo a ho žehlím tak stále parfum cítim - hespac.com