Fimoza nutna obriezka?

dzajo

Re:fyzik len či niekto aj vie o tej alternativnej liečbe ako je Z-plastika.Neviem ak by som sa na to opytal nejakého urológa či by vedel o čom je reč.Ale ešte skúsim či sa mi to neroztiahne viacej.

fyzik

Re: dzajo
Takže sa to rozťahuje, aj to je dobrá správa. Je to úzke, ale keď pozoruješ tendneciu, že sa to stále naťahuje, pokračuj ak nemáš nejaké zlé vedľajšie účinky. Cvič s tým ako často to pôjde. Skús žaluď mierne stlačiť (samozrejme bez erekcie) prstami, oba palce zhora a ukazováky zospodu, stlač a snaž sa ťahať smerom k telu. Pokús sa zistiť, či je predkožka dokonale oddelená (odlepená) od žaluďa, teda jej vnútorná strana. Ak áno, stále to namáhaj a nevzdávaj sa, keď sa polomer zväčšuje.

K obriezke existuje alternatíva Z-plastika, ktorá pozostáva z narezania kože na vhodnom mieste a malo by to povoliť, ale aj to je vlastne chirurgický zákrok, hoci menej invazívny ako amputácia predkožky. K úplnej obriezke existuje menej násilná verzia - čiastočná obriezka, kde sa odstraňuje len úzke miesto a zvyšok predkožky plní po zošití svoju pôvodnú funkciu.

Re: Jarka43
Poznám ten portál, často v takých portáloch sa nachádzajú niekoľko desaťročí staré informácie kopírované z rôznych zdrojov. Častokrát sa dajú nájsť dokonca rovnaké formulácie viet, čo je už vrchol. O modernej metóde tam nieje ani zmienka.

assys

Dakujem Fyzik, diki za tie informacie o tom doktorovi, fakt je to stary ignorant pred dochodkom.. Povedal:"Ja take masticky neuznavam, ked nechces obriezku dovidenia".. Vtedy ma tak nasral, ze som odisiel bez karticky poistenca.. Musel som sa pre nu potom vratit.. Idem sa pozriet na tu stranku, ci tam najde nejakeho schopneho lekara-urologa v kosiciach. Dakujem.

dzajo

Fyzik, prosim ta ja som pouzival tu mast Diprosone.Ked si tu predkozku roztahujem tak ju mam dosť uvolnenu. No ked si ju potiahnem na žalud tak uz je to zase uzke.
Ja uz som z toho nestastny. Bojim sa, ze si budem musiet dat tu obriezku.
Najradsej by som bol keby sa mi to dalo nejako uvolnit bez obriezky,ale to sa asi neda.

fyzik

Re: electromusic

Prečítaj si diskusiu od začiatku a dočítaš sa, že mne nešla stiahnuť vôbec ani bez erekcie a behom 27 dní som bol vyliečený. Použil som betametazone dipropionát v koncentrácii 0,05 hmot.%.

Verím a dúfam že pomôže aj tebe.

Tak ako hovorí assys, ten doktor z Košíc MUDr. Matej Jacina narodený 9.3.1949 trochu som sa naňho pozrel čo je to zač. Takže býva na Wuppertálskej 59, manželka Eva Jacinová, rodená Kanáková, narodená 4.3.1948. Pán doktor má utajené sukromné telefónne čísla :-) , takže tuto sú : 0903355007 , 0903655057 , pevná linka : košická predvoľba/6420472.

Skúšal som hľadať nejaké jeho odborné publikácie, no v žiadnych významných časopisoch som žiadny jeho článok nenašiel. Potom je zarážajúce ako takýto človek môže odsudzovať metódu ktorú publikovali oveľa významnejší pracovníci ako je on a vo významných odborných časopisoch. Znamená to iba to, že je to starý ignorant pred dôchodkom, ktorému sa nechce hľadať nové poznatky zo svojej oblasti. Typický lekársky ignorant.

Ak máte s ním zlé skúsenosti, tuto ho môžete ohodnotiť
www.doctore.sk
, a tuto ho môžete ohodnotiť pred poisťovňou
www.ezp.sk

assys

Ahoj.. Tiez som z Kosic... Masticka vraj pomoze, ako som tu cital.. Objednal som si ju cez internet.. Chod za obvodnym, nech ta posle na urologiu.. Len nechod na polikliniku JUH.. Jacena ci jak sa vola ten doktor.. Ale ked najdes takeho urologa, ktory pristupi na tebou pozaduovanu terapiu, pls napis jeho meno a kde ma ordinaciu.. dakujemm...

elektromusic

čawte všetci..mam otazku..nejde mi vobec stiahnut predkozka..pomoze mi ta masticka o ktorej tu tolko kecate? nechcem ist na obriezku..pomozte mi kde by som zohnal tu masticku v KOSICIACH..dakujem