Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Fimoza nutna obriezka?

assys

Ahojte.. Da sa natiahnut aj uzdicka? pretoze ju mam s najvacsou pravdepodobnostou tiez kratku.. inac, vcera som nemal sancu stiahnut predkozku a dnes ju uz viem stiahnut, sice s miernymi problemami, ale viem .)

assys

Fakt sa oplati ist za tym doktorom! Tu mas budes mat za 35 sk,- + 200sk,- na zalozenie karty... ale je to dobry doktor...!!

assys

mam ti povedat jeho meno a vsetko okolo toho? ja som to akurat stihol tak, ze jeho sestricka tam nebola :-), ale fakt super doktor! a to diprosone pomaha!

len fyzik by mohol zodpovedat moju otazocku:) :'(

assys

Ahoj, mam skveleho doktora, ktory ti ju predpise, je to dermatolog, ale musis si u neho zalozit kartu. 200sk,- . A potom ta vysetri a predpise ti Diprosone, fakt perfektny doktor!

elektromusic

Kto mi posielal e-mail ze ma nejaku mast?nech mi napise normalnu mailovu adresu,lebo cez ten spektrometer ci ako sa to vola velmi neviem co ako.cudne to je..diky,ps:keby nietko mal original Diprosone,nech napise

assys

z akeho mesta si?

--

Prvy krat sa mi podarilo stiahnut predkozku! to co za ( s prepacenim za vyraz ) KURVA JE?! nestihol som si to vycistit, pretoze prekozka este nie je na tolko roztiahnuta, aby som si ju stiahol celu.. to sa mi len tak smyklo!!!! kua! ani som nevedel jak to vycistit.. 15 rokov som mal prekozku natiahnutu hore! a potom si predstavte aky je zalud citlivy...!!!

slight

Prosim vas,ma tu niekto nepouzity Diprosone?...ten kto uz problem zazehnal a mast mu je nanic,zaplatim za nu.nemozem si dovolit cakat mesiac na objednavku z netu a mesiac este liecit..diky vopred,prosim vas.

assys

myslel som to tak, ako datail, diki.

inac... neviete niekto nejaky liek/bylinky na tie biele jazvycky? pretoze, oni mi v podstate zabranuju dalej roztiahnut predkozku:'( pls poradte, aspon tipy, co by to mohlo odstranit:(

Datail

nie ja assys nie som.. ani nemam Vas problem, ale postavil som sa za neho, kvoli tomu, ze si sa nezachoval pekne...

to worel, jasne, ze si to neumyvaj, pretoze tym sa musi nasiaknut predkozka, aby sa zacala rychlejsie roztahovat, to nesluzi "ako lubrigant"... neviem, ci je to dobra mast, to sa opytaj fyzika,DIPROSONE moze predpisat iba DERMATOLOG a ALERGOLOG, Dermovat sa prestal vyrabat...

PS: Nechaj predkozku nasiaknut tou mastou, nezotieraj ju.