nuz mam 28.
tento rok jemoje 20te vyrocie zmrzaceneho penisu.
Bud trpezlivy, postupuj tak, aby si si nesposobil ranky...
Existuje aj ciastocna obriezka, kedy ti odstrania len ten kruh, ktory je problematicky. Po zakroku sa o to musis poctivo a dosledne starat, az kym sa to nezahoji...
A ci by som si to dal teraz urobit?
su 2 odpovede:
A) Po tychto mojich negativnych skussenostiach - NIE
B) Ak by som taketo skusenosti nemal, a nemal by som ziadne problemy, urcite nie, v pripade problemov, najskor prelustrujem vsetky moznosti, precitam si o tom co najviac....a potom sa rozhodujem.... cize bud nie, alebo len ciastocne...
Uz vyse dvoch, troch rokov pracujem na tom, aby som si natiahol "novu predkozku"...podotykam, ze ak ti nahodou niekto bude robit obriezku, ci uz ciastocnu, alebo uplnu, trvaj na tom, aby ti neodstranovali vnutornu cast. Mas potom relativne vyssiu sancu, ak by si sa rozhodol, ze sa ti to nepaci, natiahnut si predkozku relativne povodnu...
Navyse, po obriezke za par rokov zalud získa nádych zelenkavej farby...nehovorim, ze bude rovno zeleny, ale uz nebude prirodzene sliznicovity a ruzovej farby...
Trpezlivost ruze prinasa. Ale ak by ti ich nahodou nepriniesla, ani potom netreba vec riesit radikalne...
Drz sa...