Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Fimoza nutna obriezka?

Datail

nie ja assys nie som.. ani nemam Vas problem, ale postavil som sa za neho, kvoli tomu, ze si sa nezachoval pekne...

to worel, jasne, ze si to neumyvaj, pretoze tym sa musi nasiaknut predkozka, aby sa zacala rychlejsie roztahovat, to nesluzi "ako lubrigant"... neviem, ci je to dobra mast, to sa opytaj fyzika,DIPROSONE moze predpisat iba DERMATOLOG a ALERGOLOG, Dermovat sa prestal vyrabat...

PS: Nechaj predkozku nasiaknut tou mastou, nezotieraj ju.

worel

Zdravim.Ja som sa tiez rozhodol to liecit metodou a la dr.fyzik:)
Bol som za obvodnou ze ci mi nepredpise Diprosone alebo Dermovate. To prve ze moze predpisat iba alergolog alebo dermatolog. To druhe ani nemala v databaze, ani v lekarni o tom nic nevedeli.

No ale poslala ma k urologovi. Ten obzrel a ze ci to chcem riesit chirurgicky. Ja ze este nie, ze by som radsej vyskusal nejaku masticku (pytal som si najprv to Diprosone ale ze to mi on nemoze predpisat:)

Tak mi dal teda na recept toto:
TRIAMCINOLONI ACETOLONIDUM 10g 0,1%

Dnes zacinam tak uvidim s "liecbou"ze ako to dopadne.

Pre FYZIKA:
Myslis ze mi dal dobru mast alebo len stracam cas?
Je dobre to natriet, troska sa s tym pohrat a nechat to ucinkovat (napr cez noc) alebo si to mam potom umyt?

Diky za odp. a za vsetko co tu pises.

Datail

ja mam cele forum min. 5 krat precitane a niekde nenapisal, ci pouzival aj maste ako napr.: Calcium Panthotenicum, ktore by predkozku zahojovalo! alebo nikde nepisal, ako tu predkozku roztahoval, kym to nebolelo, alebo dokedy? aplikoval na predkozku aj ine masticky/vitaminy v podobe liekov?...

assys

ahoj fyzik..

uz mam tu masticku, mohol by si, prosim ta popisat, ako si kde co natieral? co najpodorbnejsie.. a ako casto... diki pekne:)

elektromusic

Fyzik: a maš tu mastičku ešte?nedalo by sa nejako dohodnuť či by si mi ju nemohol predať?určite by sme sa dohodli

fyzik

moj mail je k dispozicii

ja som pouzil priesvitny diprosone ointment

V podstate ani tak nejde o to v akej je to forme, aku to ma farbu, to je uplne jedno, podstatna je ucinna zlozka a jej obsah, resp. koncentracia. V mojom pripade to bol betamethasone dipropionat v koncentracii 0,05 hmot. % prepocitanych na cisty betamethasone. Takze akokolvek sa to vola, ak to ma danu koncentraciu ucinnej zlozky, malo by sa to chovat rovnako.

Ked si to stadial niekto nevie objednat, kludne mu pomozem, nieje to problem.

assys

Ahoj.. Objednal som si to z tejto stranky.

www.unitedpharmacies.com...

Este to nedoslo, ale dufam, ze coskoro dojde.

Ak chces nejaky kontakt, napis mi tvoj SKYPE, alebo ICQ a ja ti napisem.

dzajo

Re:assys kde si tu mast Diprosone objednal cez internet na Slovensku? FYzik pise tie stranky kde si to mozes objednat,ale ja si to tam neviem objednat.Napis adresu prosim,alebo tvoj mail a ja sa ti ozvem.