Re: dido
Všetko je napísané dole. Minul som približne pol 15 gramovej tuby, čo je asi 4 mg čistého betametazónu. Natieral som to 2 krát denne ráno a večer, súčasne som to mechanicky naťahoval - pomáhal tomu. Po niečo vyše týždni som dokázal predkožku stiahnuť bez erekcie a po 27 dňoch aplikácie masti aj v erekcii. Najprv plná erekcia trochu "škrtila", ale to sa časom upravilo. Liečbu som ukončil po mesiaci.
Je to proces postupný, tkanivo fimotického kruhu atrofuje postupne. Odporúčam použiť na rozťahovanie dva prsty, samozrejme už v tej fáze keď sa tam zmestia.
Re: dzajo
3 týždne a nepomáha, no čo dodať, rozťahuješ to aj mechanicky ? je viditeľná aspoň nejaká zmena fimotického tkaniva ? nejaká tendencia ?
Môžeš patriť aj medzi tých zopár percent ktoré proste touto metódou liečiť nejdú, ale nevzdávaj to a vydrž aspoň ten mesiac, samozrejme pokiaľ nemáš nejaké zlé vedľajšie účinky. Podľa výskumov zameriavajúcich sa na koreláciu veku pacientov a % úspešnosti liečby vek nemá až taký významný vplyv na úspešnosť liečby.
Držím ti palce, rozťahuj to aj rukami.