No ja som tam prisiel.. On povedal, ze aky typ vyrazok mam, sa ma spytal.. A ja som povedal, ze ja som neprisiel celkom kvoli vyrazkam, ale pre to, ze mam fimozu, respek. mam zuzeny fimozny kruh a ze by som to chcel liecit tak, ako to liecia na zapade.. Ze som bol aj u urologa, ale povedal, ze on to predpisat nemoze, ze iba dermatolog/alergolog... Povedal som, ze by som potreboval, aby mi predpisal mast DIPROSONE 0,05%, ze to ma ucinky na kozu, ktore ju roztahoju a s kombinaciou s mechanickym roztahovanim, by som sa mal vylicit z tej choroby do mesiaca. A on mi povedal, ze pozna tu mast diprosone, spytal sa ma, ci to moze vidiet, ja ze ano.. Ukazal som mu to, on sa na to pozrel a povedal, ze sa mozem obliect. A potom sa ma uz len pytal formalne otazky, ci nie som na nieco alergicky atd.. Ja som povedal, ze nie, ponukol mi este nejake tabletky a spreje na vydenzifikovanie, kedze ta predkozka bude v namahe, aby sa nezapalila...
Do kopy som zaplatil 200sk,- za kartu, 150 sk,- za nejaky sprej, co mi ponukal a 35sk,- za DIPROSONE.