Fimoza nutna obriezka?

assys

Mozno, keby som tie jazvicky susil, aby boli totalne suche niekolko dni ( napr.: sirovym mydlom ) neodpadli by? Pretoze sa pamatam, ze raz mi jedna totalne odpadla...

assys

Nemo a ta masticka, ktoru si uviedol. Naco sa vlastne pouziva? Pretoze, ja si myslim, ze pod tymi zrastami je normalne koza, ci nie? A ak je, tak potom, keby som ich nejako odstranil, by bolo vsetko OK? Nemyslis?

Diki. Inac, na co sa pouziva DIPROSONE normalne?

Datail

Docerta, som na kamaratovom compe, lebo ja doma internet nemam, zabudol som sa odhlasit. Prepac. To som pisal ja, AssYs

Datail

No ja som tam prisiel.. On povedal, ze aky typ vyrazok mam, sa ma spytal.. A ja som povedal, ze ja som neprisiel celkom kvoli vyrazkam, ale pre to, ze mam fimozu, respek. mam zuzeny fimozny kruh a ze by som to chcel liecit tak, ako to liecia na zapade.. Ze som bol aj u urologa, ale povedal, ze on to predpisat nemoze, ze iba dermatolog/alergolog... Povedal som, ze by som potreboval, aby mi predpisal mast DIPROSONE 0,05%, ze to ma ucinky na kozu, ktore ju roztahoju a s kombinaciou s mechanickym roztahovanim, by som sa mal vylicit z tej choroby do mesiaca. A on mi povedal, ze pozna tu mast diprosone, spytal sa ma, ci to moze vidiet, ja ze ano.. Ukazal som mu to, on sa na to pozrel a povedal, ze sa mozem obliect. A potom sa ma uz len pytal formalne otazky, ci nie som na nieco alergicky atd.. Ja som povedal, ze nie, ponukol mi este nejake tabletky a spreje na vydenzifikovanie, kedze ta predkozka bude v namahe, aby sa nezapalila...

Do kopy som zaplatil 200sk,- za kartu, 150 sk,- za nejaky sprej, co mi ponukal a 35sk,- za DIPROSONE.

elektromusic

ASSYS:a to si siel k tomu doktorovi len tak?,ved dermatologia to je na problemy s kožou ne?povedal si mu že maš aky problem?ci si mu vysvetlil ze ti proste treba Diprosone a hotovo ci ako...

assys

Je to doktor Pavkovcek, ordinuje na terase - poliklinika... da sa tam dostat elektrickou 6 a 9... pozor ordinuje na POLIKLINIKE, nie v nemocnici.. ked vojdes do budovy, chod do lava na schodiste ( schodiste B ) a uplneee hore.. po pripade, ak sa stratis, spytaj sa, kde ordinuje..

nemo

assys, o natiahnuti uzdicky som este nepocul. Nastrihnut sa da, vola sa to tusim frenulotomia - preťatie uzdičky jazyka...

myslim si, ze ked dospejes k uvolneniu predkozky, a potom zistis, ze ti kratsia uzdicka sposobuje pri erekcii bolesti, vtedy je to jasne.

s jazvickami ti tiez asi nepomozem, ale skus si kupit contractubex, ten ti to mozno po nejakom case zjemni. No niesom si celkom isty, ze ci sa zjazvene kozne tkanivo bude este niekedy spravat ako zdrave. Uz to, ze tam su zrasty, signalizuje problem navyse, a ak chces nieco dosiahnut, osobne ti odporucam vacsiu trpezlivost, opatrnost a nenasilnost. Minimalne rataj s tym, ze ti to zaberie viac casu...

A to ta vobec nechcem ani strasit...je to len informacia...

nemo

Detail, ak to vyznelo, ze som sa zachoval nepekne, tak prepac, ale nemyslel som to tak...

z tej otazky sa nedalo jednoznacne vycitat, ze sa assys pyta aj na ine maste...

Najpodstatnejsie je vyhnut sa chirurgickemu zakroku. A ak, tak len cistocny - odstranit problematicke miesto...

nemo

Assys:
natiera sa to DVAKRÁT denne (nemá zmysel častejšie - polčas resorbcie je 5,6 hodín u betamethasonu)

Natierať LEN NA ZÚŽENÉ MIESTO - fimotický kruh.

Preto sa to bolá lokálny kortikosteroid, že sa to aplikuje iba na postihnuté miesto.

Mechanizmus účinku ešte nieje uspokojivo objasnený, ale vyvoláva atrofiu kože a jej natiahnutie.
Odporúčam kombinovať s mechanickým rozťahovaním.

postacuje?