Na základe toho, ze som si precital cele toto forum som sa rozhodol ísť k svojej dermatovenerologicke, ktora mi predpisala diprosone. Ten mi síce pomohol- mredkozku mozem stiahnut- a hlavne v nestoporenom stave a islo mi hlavne o hygienu, takze ciel bol splneny. Problem, ako aj u iných sa vyskytol inde- v kratkej uzdicke- az priserne kratkej uzdicke. Pred tym, ako si budem hladat nejakeho urologa, chcel by som sa opytat par otazok.
1.: Ako som uz napisal, kartu u ziadneho urologa este nemam. Vobec. No uzdicku, prípadne ciastocnu obriezku by som si chcel spravit kvalitne- u sukromnika za moje peniaze- napr v medissime, procare, mozno existuje aj nieco lepsie. Mam mu ako povedat, ze chcem sa operovat inde Alebo co mam vlastne robit??
2.: Ak sa operuje uzdicka, staci ak to zdokumentuje urolog, alebo musi aj obvodny lear? (v mojom pripade detsky lekar, kedze mam 21)?
3.: Otazka na tych, ktory si za zakroky platili sami: Ak ste isli na ciastocnu obriezku a robili vam aj tu uzdicku, platii ste za 2 zakroky, alebo iba za obriezku?
A inak- coho by som sa mal obavat? Co sa da pri takejto operacii pokazit? Alebo coho sa vyvarovat? Viem ze nie je dobre rozmyslat negaticne, ale chcem vediet, co by ma mohlo cakat, ak by to nevyslo