Ahoj,
od mala som mal problem s fimozou, vlastne to pretvavalo az doteraz (18, prvy sex a tak)... Strasne som nechcel ist na obriezku a tak som zacal s natahovanim. Mal som to v katastrofalnom stave... a bez AKEJKOLVEK masti sa mi po mesiaci neustaleho natahovania podarilo (s 99% istotou mozem prehlasit) vyliecit fimozu... znie to takmer neuveritelne ale da sa to... precital som tisicky zahranicnych diskusii, s obrazkami a realnymi skusenostami ako aj s laikmi, ktori pisali ze je to vsetko o hre urologov a plastickych chirurgov (chcu mat co robit a nechcu ponukat pacientom alternativy), klasicke natahovanie sa stava velmi popularnym najma v USA (napriek vysokemu percentu obriezky). Nepotrebujete NIC, len pevnu volu... berte to ako hru a urobte z toho dennodenny navyk... ako to ze si idete umyt zuby... kazdy den 2-3x po 10 minut... vysledky sa dostavia enormne skoro, funguje aj na predlzenie uzdicky (trva to vsak pomerne dlho... po 3 mesiacoch snazenia sa ale aj ja blizim k vysledku)... garantujem ze to zaberie, bol som katastrofalny pripad, bal som sa obriezky ako certa... narodili sme sa s predkozkou... ma to nejaky dovod. drzte sa vsetci. Miro