Dobry parfum...?

Príspevok v téme: Dobry parfum...?
AQiNoMhou

ahojte, potrebujem poradit nejaku dobru vonu :)mam 25 rokov, vystriedala som uz vselico mozne a momentalne chcem nieco nove, ale neviem co :) mala som napriklad - Nina Rici,
- DKNY blush (ta bledo ruzova),
- Gucci eau de toilette II.,

ale aj tazsie vone ako Givenchy Ange ou Demon.

Prosim, poradte nieco pekne a vynimocne, dakujem! :)

MultiLevel

winki, suhlasim, tiez som ako mala o Chanel parfume citala uzasne veci a ked som bola starsia a vybrala sa do parfumerky, bola som tak hlboko sklamana :D Vraj je to pre starsiu damu a nie pre mlade "standy" ako sme my...Avsak, ja by som ho ani starkej nekupila :D

winki

A inak na objednala som si vzorky z parfémov, ktoré boli najviac nakupované a ospevované a poviem ti mne osobne to smrdelo a aj môjmu priatelovi. Takže choď do obchodu a vonaj a vonaj a vonaj.

Natal025

Ja som donedavna pouzívala parfém od Britney Spears Circus Fantasy, no zachcelo sa mi zmeny, objednala som si na www.e-parfumy.sk od Cacharel Anais Anais. No poviem Vám, ze nelutujem, lebo je to priam anjelska vona

mmoonnikkaaa

ahojte, mal niekto vonu od Christian Dior Addict alebo miss dior miss cherie? neviem sa rozhodnut, ktou kupit :) vydrzia dlho? dakujem

rony26

anabella, spytaj sa niekoho z tvojho okolia ci citi...ale je prirodzene, ze ludia sa casom stanu "imunni" voci vonam, ktore pouzivaju, pricom okolie ich registruje...ja by som skor povedal, ze menej je niekedy viac...prave tomu aby vona ovladla celu miestnost ci budovu by som sa vyhol...tebe sa to mozno paci, ostatnych to vsak moze obtazovat...a okrem toho sa mi pouzivanie voni spaja s urcitou intimitou, teda nemusi o tebe vediet cela miestnost, ale len ludia, ktori s tebou prichadzaju do uzsieho kontaktu, ti ktorych si pustis k telu, len tym das tu jedinecnu moznost nadychnut sa ta :)

casey

Ahojte, jednoznacne suhlasim s Calvinom Kleinom - euphoria, staci jeden strek a cely den to z vas citit :) ale je to tazsia vona, ked chces nieco krasne letne, tak si kup Hugo Boss - Sunset - parfem vysiel na trh minule leto, je neodolatelne krasny, no bohuzial rychlo vyprcha :(ale podla mna stoji za to :)

ana_bella

Kolko kvapociek alebo strekov parfumu vacsinou pouzivate? Citite ho na sebe cely den? Ja mam problem ze parfem na sebe nikdy necitim, neviem cim to je, pouzivam ho na zapastia , krk..po aplikovani ho citim ale tak po cca 2h uz nie vobec..Pouzivam Moschino Funny alebo Versace Bright Crystal. Strasne sa mi paci ked na zene parfum citit, napriklad ked prejde miestnostou a potom je tam vona jej parfumu, bohuzial ja ten svoj na sebe necitim a tak neviem ci ho okolie vobec citi..