Dobry parfum...?

Príspevok v téme: Dobry parfum...?
AQiNoMhou

ahojte, potrebujem poradit nejaku dobru vonu :)mam 25 rokov, vystriedala som uz vselico mozne a momentalne chcem nieco nove, ale neviem co :) mala som napriklad - Nina Rici,
- DKNY blush (ta bledo ruzova),
- Gucci eau de toilette II.,

ale aj tazsie vone ako Givenchy Ange ou Demon.

Prosim, poradte nieco pekne a vynimocne, dakujem! :)

maddie

odstránili mi odkaz, tak sem napíšem ešte raz - vôňa bola Hugo boss Hugo for woman :) a včera som bola v dm-ke a pozerala som parfumy a našla som asi najúžasnejší aký som kedy voňala - Jil Sander Jil for woman...ach, to je nádherná vôňa !

LILIII

Ja mam rada take akoby tajomnejsie vone ako je Prada - candy l'eau ,Guerlain - aqua allegoria (a dalej neviem celucky nazov parfemu) ......
... ale aj Davidoff - cool water a Signorina a ......

takajedna

Chanel- Chance, Bvlgari- Omnia Crystaline zlata alebo este Jean Paul Gaultier flakon v tvare zeny (neviem aky to ma nazov) :)

aurona

podla mňa je najlepšia Victoria's Secret - love spell ... no nemám od toho parfúm ale asi farfúmované maslo. Voňalo to tak úžasne že v škole ju chcelo každé jedno dievča. Stačí si dať trocha na krk a na ruky a vonia to všade okolo teba .. Jasné že je od toho aj parfúm jednoznačne si ho kúpim ked sa mi minie maslo. Objednávali sme si to naraz asi 10 druhov každá mala innú a toto bola najlepšia milujem ju voňia ako cukrík a jabkovo-citronová zmrzlina úžas

Brontofoozik

Victoria's Secret - Sexy Little Things Noir - z tejto vone bolo uz par ludi totalne namakko: Raz po prichode na letnu terasu ma neznamy chlap potlapkal po pleci, ze 'slecna, krasne voniate' :) Inokedy ked sa mi trocha vone uvolnila do kufra a imigracna pracovnicka na letisku ma poziadala ho otvorit a ked sa otvoril, tak ona v nemom uzase aka pekna vona :) dalsie pripady su tie kazdodenne: ked si prisadnem ku kamoske do auta a tak :)

ebi77

ups, teraz som si spomenula moja mamka má tiež chanel, a ten vonia fajn,,,, takže som sa vyjadrila, iba na určitú radu chanel ;-) radu s tými "stupňami"...

ebi77

fuj chanel, také smradľavé parfumy, však to umenie vymyslieť, nechápem ako to môže niekto dať na seba,,
však to smrdí ako niečo staré zatuhnuté splesnivelé s naftalínom,, presne také vône má chanel :-)