mam ruzove flaky po celom tele, najprv len na zadku, neskor na bruchu a uz aj na nohach. Kozna mi povedala, ze asi ide o psoriazu :( Co mam robit aby mi to zmizlo? Mam to asi 2 tyzdne, nikdy predtym som nemala problemy s kozou.
Psoriaza / lupienka... rady a skusenosti
Velmi sa chvali produkty z radu protopan.Objednala som si krem tak napisem ci je to naozaj taky zazrak.napriek tomu ze mi doteraz nic moc extra dlhodobo nezabera,som skepticka velmi:)
@Naty23natya: Objednala som si sampon pre atopikov tak dufam ze mi sadne a nebude robit zle.Zatial som mala taku smolu ze mi zo vsetkeho svedila koza tak snad bude vsetko vporiadku
velmi odporucam protopan.sk,vdaka tym pripravkom mozem normalne ekzistovat.¨vyvinul je sam atopik co je vyborne lebo vie co atopik potrebuje a je to vidno na tych pripravkoch
čauko irenka333,mojej dcerke zistili ze je atopik nedavno.som z toho nestastna :( mozu to uzivat aj takto male deti?
ja som protopanu zozaciatku moc neverila.rikala som si kto vie co to zasa bude.a ze to beztak nepomoze.tak som zozaciatku len poziadala o vzorku.Po par dnoch uz mi prislo ze su vidiet vysledky a taky ze hej.asi po tyzdnu uzivania sa mi ekzem vyrazne zlepsil.mozem len odporucit
@Mili23ii: viem ze to nie je len o kremoch,ale tieto pripravky vyvinul sam atopik,a naozaj su vynikajuce
Ja som mala ekzem skoro vsade,vyzeralo to hrozne.Po vyskusani niekolkych kremov a vitaminov mi doslo ze len to nestaci.Upravila som si stravu,zacala brat vyzivove doplnky a na to uzivam krem protopan.Nie je to len o kremoch,chce to celkovo zmenit zivotospravu
Tess,je aj na horsiu formu.Odporucala by som obednat si cely box protopan,maju teraz aj sprchovy olej,tiez vyborny vobec nedrazdi kozu.ww.protopan.sk
Opakujem, psoriáza sa dá liečiť, a veľmi spoľahlivo, ale každému dávať rady je zložitejšie, ako liečba!