mam ruzove flaky po celom tele, najprv len na zadku, neskor na bruchu a uz aj na nohach. Kozna mi povedala, ze asi ide o psoriazu :( Co mam robit aby mi to zmizlo? Mam to asi 2 tyzdne, nikdy predtym som nemala problemy s kozou.
Psoriaza / lupienka... rady a skusenosti
Dobry den,velmi sa ospravedlnujem ze pisem az teraz.Krem je uzasny,male nadherne premastuje suche miesta na pokozke,uz sa jej nesupe tak ako predtym.Velmi dakujeme za typ naozaj vyborny krem.
@Roman35: Tak ako ste spokojny s protopanom?? Osvedcil sa?
Dobrý deň , mne veľmi pomohol vitaberin krém.. Je to krém na prírodnej báze s obsahom extraktu z rastlinky berberinu .. v indii a v čínskej medicíne sa využíva na liečbu kožných ochorení.
Dobre,dakujem.Dam potom vediet ako som spokojny s kremom:)
Viem ze kedysi vzorka kremu k dostaniu bola,teraz neviem.Mozete skusit o nu poziadt:)
Naozaj? A da sa kupit alebo poziadat o vzorku kremu k vyskusaniu? lebo ja som naozaj nedoverivy
Pokozka sa mi vyrazne zlepsila uz ani nie po tyzdni uzivania kremu,tiez sa mi tomu zozaciatku nechcelo verit.Vyskusala bysom krem byt vami a ak zaberie tak ako ma,dokupila by som zvysne produkty
Vazne ten protopan tak rychlo posobi?ma sa tomu nechce verit.a pomaha aj z dlhodobeho hladiska?Dcera sa narodila s atopickym ekzemom teraz ma 3 a obcas si naozaj nevieme rady.
Citam vyborne recenzie na protopan a tak som sa tiez rozhodla ze ho vyskusam a uz po par dnoch co sa natieram kremom je vidno zlepsenie.Velmi odporucam
Kajino ja uzivam krem protopan pol roka a velmi mi pomohol.Budem dufat ze aj tebe a verim tomu,)