ako je tam? da sa tam dobre zarobit? pocula som ze minimalna mzd aje tam 5,8libier za hodinu. zda sa mi to dost. cize da sa aj tou minimalnou mzodu pekne vyzit , nie ako tu na svk? aki su tam ludia?
zivot v anglicku
neviete ako to tam je s antikoncepciou?
smajliQa
ja som v Írsku, takže od Škótska nie som veľmi vzdialená a tieto dve krajiny sú si veľmi podobné.Ja by som aj šla späť len horšie by sa presviedčal priateľ,kvôli ktorému som sa sem vlastne zo Škótska prisťahovala.
jasne :D
janka dakujem... aj tebe drzim palce.. potom mozme hodit stretko ked tam budeme obe :D
janka, aj ja som sa dnes drtila slovicka.. aka nahoda :D
karkulka... aj ty sa chces vratit,?? ja by som isla aj hned... som rada ze mame rovanky nazor,,,, ziadnu krajinu si tak neoblubim ako Skotsko :)
super, drzim palce aby ti to vyslo :)
ja uz mam knihu anglictiny co mam este zo strednej skoly , akurat v ruke a idem opakovat a ucit sa slovicka :DD
smajliQa - aj ja som bola v Škótsku a tu krajinu milujem a so všetkým s tebou súhlasim....ale kur*vsky drahé úbytko je v Dubline.Jednoizbový byt 800 eur.
janka, ano letecky, isla som tam uz aj busom, ale naco sa trepat 26 hodin v autobuse, ked si za hodku, dve lietadlom tam.
cez aku spolocnost je to, este neviem, to ten kamarat bukuje co je tam. inak to ma ani nenapadlo sa ho este spytat.dobra pripomienka.
cim mensi byt, tym vyssie najomne v prepocte na izby napr. ved si najdi inzerat, za kolko sa prenajima 1izbovy byt v kosiciach alebo v bratislave. v kosiciach to je minimalne tych 300e, v centre aj o stovku viac. v bratislave predpokladam ze je to drahsie
smajliQa inac ako ides do londyna ? letecky? cez aku spolocnost?
tak to mas pravdu :), je to dost :)