Strasne ma to mrzi,sme spolu uz tri roky. Asi pred mesiacom som bola u kamosky na oslave, bol tam super chalan, celu noc sme sa spolu bavili, bolo nam spolu super a ked oslava skoncila zavolal ma k sebe,ja som suhlasila a tam sa to stalo :(( Nebola som ani opita ani nic podobne,takze na to nemam ospavedlnenie. Proste ma pritahoval a neviem,nejak som nepremyslala :(( S priatelom som uz tri roky,velmi ho lubim a je to moj prvy vo vsetkom. Neviem preco som to urobila,mozno som to len chcela skusit s niekym inym,ale neskutocne ma to mrzi. Myslim na to,uz odkedy sa to stalo a neviem si to odpustit. Je mi to strasne luto. Neviem sa pozriet priatelovi do oci,je mi z toho nanic. Mam mu to povedat? Ci sa snazit na to radsej zabudnut? Nechcem o neho prijst,ale neviem ci s tymto klamstvom dokazem zit.
Podviedla som svojho priatela
co davate dievcatu supy? stalo sa, on keby to spravil jej urcite by jej to hned zavesil na nos, haha a paula tvar sa normalne ja viem ze si este mlada cista dusicka, ale proste ked budes smutna nic tym nedocielis, poucila si sa, vies, ze to neurobis, neries to dalej
Samozrejme, je to na tebe. Drzim ti palce, napis potom ako si dopadla.
Aj tak si myslim, ze kazdy clovek ma tajomstva,ktore ten druhy nemusi nikdy vediet a zoberieme si ich az do hrobu.
lienocka, a chudák chlapec si bude myslieť, akú má dobrú žienku pri sebe...
Ja som toho názoru ,že ked suka dáva pes berie čo sa týka nevery vacsinou su zeny na vine ,ze ich prilis svrbí .Ja som bol na ubytovni s jednou co mala priatela doma a boli spolu vela rokov a hned mi vliezla do postele tak som ju poslal kade lahsie ....To je charakter :DDD
A co by sa tym vyriesilo, ze by sa priznala?? Sebe by si ulavila, ale zase by zranila niekoho ineho.
NEVRAV MU NIC. Ak s nim chces nadalej zostat.
lienocka, asi mu to poviem aj s tym vyskom rizikom,ze ma opusti. Ma na to plne pravo. Ale nebudem mu dalsie roky klamat, lebo podla mna aj nepovedanie pravdy je klamstvo. Lenze sa bojim,nechcem o neho prijst,preto to stale zvazujem dookola.
ja odpadnem..akoze to mam podla vas na nu tiez vrieskat hej?
len raz clovek nezdiela vas nazor a uz su proti nemu.
mne to je jedno..napisala som jej co som chcela a bola to pravda.
danielaaa, akosi tomu neverím :))))
Pri prvej prilezitosti by som sa priznal. Ako to dopadne, bude to len spravne, podla mna.
nic si z toho nerob... dnes kazde druhe manzelstvo konci rozvodom. a mozno v kazdom tretom je na vine nevera. nie si prva a ani posledna, co si podviedla partnera. dnes je to tak.