Strasne ma to mrzi,sme spolu uz tri roky. Asi pred mesiacom som bola u kamosky na oslave, bol tam super chalan, celu noc sme sa spolu bavili, bolo nam spolu super a ked oslava skoncila zavolal ma k sebe,ja som suhlasila a tam sa to stalo :(( Nebola som ani opita ani nic podobne,takze na to nemam ospavedlnenie. Proste ma pritahoval a neviem,nejak som nepremyslala :(( S priatelom som uz tri roky,velmi ho lubim a je to moj prvy vo vsetkom. Neviem preco som to urobila,mozno som to len chcela skusit s niekym inym,ale neskutocne ma to mrzi. Myslim na to,uz odkedy sa to stalo a neviem si to odpustit. Je mi to strasne luto. Neviem sa pozriet priatelovi do oci,je mi z toho nanic. Mam mu to povedat? Ci sa snazit na to radsej zabudnut? Nechcem o neho prijst,ale neviem ci s tymto klamstvom dokazem zit.
Podviedla som svojho priatela
moj posledny prispevok bol pre lioness
incognito, ked uz tu riesis charakter tvojej spolubyvajucej, tak ty ako charakterny clovek ked si vedel ze ma chalana tiez si nemal co riesis. Aj ked to nie je az taky prehresok, ako jej, ale charakterne to tiez nebolo ciste.
pudy ? ? fúha, a ja som žila v naivnej prestave, že človek nie je zvieratko a dokáže svoje pudy ovládať...
jasne mate pravdu, teraz ma 20 a este v 40-tke si to bude vycitat :DD pobavili ste ma, este bude mat ť vztahov kym sa usadi
súhlasím s danielou a lienočkou, ak sa to nemá odkial dozvedieť, nehovor mu to. postupne sa s tým ty sama zmieriš, aj ked nikdy si to neodpustíš - viem čo hovorím. bola som v tej istej situácii, snažila som si to vysvetliť tými istými dovodmi, na ktorých asi niečo bude. ak ho naozaj miluješ, len ťa to utvrdí, že už to neurobíš, dáš si na to pozor, vieš čo by ťa čakalo za výčitky, už by si to neriskovala a zrejme ti behá po rozume, že by si ho nikdy nevymenila. držím ti palce, nech urobíš čokolvek :)
zaujimave ze to lutujes, ale nedokazes prijat facku od ludi, ked povedia svoj nazor...
no teda nezavideniahodna situacia..
nebol v tom ani alkohol, ani drogy, ani ti nic nenasypal do pitia?
je to avsak zaujimave - a teraz to neber ako odsudenie, ale adresujem to kazdemu (aj muzom, aj zenam, akejkolvek (vekovej) kategorie) - ako je mozne, ze clovek, ktory ma partnera, obvzlast dlho, ratane na roky, dokaze spadnut do takej pasce... pasce zvadzania a proste podlahne.. vies presne, ale uplne presne popisat co si v tom momente prezivala, za akych okolnosti, a co si citila, na co si myslela? (tesne predtym nez ste zhasli svetla, dalej to nie je podstatne) - pytam sa hlavne preto, ze mozno vdaka takemu opisu prideme na nejaky liek, ktory pomoze inym v tejto situacii, predist jej a mozno aj tebe do buducna.. no nemusis to pisat ak nechces pochopitelne..
avsak nedokazem povedat ci mu to povedat alebo nie.. zaujimave nazory maju ludia, ze povedanie = egoizmus a nepovedanie = sucit s parnerom / opacne nazory su ze povednie = urpimnost a nepovedanie = neferovos (zbabelost? toto sa mi tam nehodi, nieco medzi tym))
moj posledny prispevok bol pre lioness
incognito, ked uz tu riesis charakter tvojej spolubyvajucej, tak ty ako charakterny clovek ked si vedel ze ma chalana tiez si nemal co riesis. Aj ked to nie je az taky prehresok, ako jej, ale charakterne to tiez nebolo ciste.
vsak daj mu sancu nak sa aj on vyjadri aj tak ak mas srdce a ta to trapi tak ta to bude trapit cely zivot a uz teraz vravis ze on uz nieco na tebe spozoroval ze si ina asi nevies velmi zatlkat teda
Povedz mu to určite ťa pochváli možno by to od teba nikdy nečakal tak to bude zaručene rana pod pás uz ti nebude vediet doverovat a dovera je vo vztahu velmi potrebna ak sa ta dovera naštrbí vztah možte rovno ukončit ,alebo ako by sa ti pacilo ak by ti to chcel vratit ?
lioness ty chlapom prilis veris, mne sa to nevyplatio, vsetci su svine nenormalne
Incognito:
a co nech si mysli, ved sa to nedozvie. Vravim ze je zbytocne mu to vraviet.Pudy a jednorazove zlyhanie su jedna vec, a clovek sa na chybach uci. A dotycna to lutuje. Tak co este??? Zbytocne sa to rozpytvava.