Strasne ma to mrzi,sme spolu uz tri roky. Asi pred mesiacom som bola u kamosky na oslave, bol tam super chalan, celu noc sme sa spolu bavili, bolo nam spolu super a ked oslava skoncila zavolal ma k sebe,ja som suhlasila a tam sa to stalo :(( Nebola som ani opita ani nic podobne,takze na to nemam ospavedlnenie. Proste ma pritahoval a neviem,nejak som nepremyslala :(( S priatelom som uz tri roky,velmi ho lubim a je to moj prvy vo vsetkom. Neviem preco som to urobila,mozno som to len chcela skusit s niekym inym,ale neskutocne ma to mrzi. Myslim na to,uz odkedy sa to stalo a neviem si to odpustit. Je mi to strasne luto. Neviem sa pozriet priatelovi do oci,je mi z toho nanic. Mam mu to povedat? Ci sa snazit na to radsej zabudnut? Nechcem o neho prijst,ale neviem ci s tymto klamstvom dokazem zit.
Podviedla som svojho priatela
ja by som ti povedala len takto...vždy ťa budú lákať iní chalani, ale ak svojho priateľa naozaj ľúbiš, nepodvedieš pretože on by ti mal dať všetko, po čom túžiš a nehľadať to niekde inde...
teda aspoň môj názor :)
Uz by som to nikdy viac neurobila,nikdy.
Povedz mu to a priprav sa na to ,ze bude koniec neviem ja by som ta poslal kade lahsie ak ti to prepaci tak ho lutujem chudaka ,lebo ked si to urobila raz urobis to aj viac krat
ja si myslím, že nie je žiadne odsudzovanie, ak jej napíšem, že mala najskôr myslieť a až potom konať...
čo je na tom odsudzujúce? je to fakt... nemusela teraz revať nad rozliatym mliekom...
ja len toľko k téme - ak by si priateľa ľúbila, tak to neurobíš...
mňa tiež priťahujú všelijakí iní muži okrem môjho priateľa, ale čo som zvieratko aby som na každého ktorý mi kývne skákala?
Lenze ja sa nechcem rozist, vazne mam svojho priatela velmi rada,nechcem o neho prijst,vzdy nam spolu bolo dobre. Neviem preco som to urobila,proste mi preplo alebo co :( Dala by som vsetko za to,keby som mohla vratit cas spat.
no za prve-nech ti tu ludia cokolvek "poradia" aj tak sa rozhodnes podla seba.
a za druhe-myslim si ze toto ti moc nepomoze ze si sem napisala lebo najdu sa tu aj taky ludia(a nieje ich malo) co ta za to budu odsudzovat a pisat ti v style: mala si naprv mysliet a nie konat bez rozmyslenia.
je mi to luto ale aj ja zdielam nazor tych ludi ze si to nemala spravit..ak ta to nebavilo vo vztahu ( co je ocividne ked si to spravila ci uz za triezva alebo opita) mala si sa rozist s frajerom a az potom si uzit...
ver mi ze ta bude kvoli tomu zrat svedomie este dlho..
ja by som mu to povedala, pravda vzdy vyjde najavo, lepsie ked sa to dozvie od teba...a nedovera je nanic, naozaj...no popravde urobila si riadnu blbost, a tazko povedat, ci ti to odpusti, bude to tazke, ale s pravdou von...ak uvidi ako ta to mrzi, tak mozno odpusti...