Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podviedla som svojho priatela

Príspevok v téme: Podviedla som svojho priatela
paula987

Strasne ma to mrzi,sme spolu uz tri roky. Asi pred mesiacom som bola u kamosky na oslave, bol tam super chalan, celu noc sme sa spolu bavili, bolo nam spolu super a ked oslava skoncila zavolal ma k sebe,ja som suhlasila a tam sa to stalo :(( Nebola som ani opita ani nic podobne,takze na to nemam ospavedlnenie. Proste ma pritahoval a neviem,nejak som nepremyslala :(( S priatelom som uz tri roky,velmi ho lubim a je to moj prvy vo vsetkom. Neviem preco som to urobila,mozno som to len chcela skusit s niekym inym,ale neskutocne ma to mrzi. Myslim na to,uz odkedy sa to stalo a neviem si to odpustit. Je mi to strasne luto. Neviem sa pozriet priatelovi do oci,je mi z toho nanic. Mam mu to povedat? Ci sa snazit na to radsej zabudnut? Nechcem o neho prijst,ale neviem ci s tymto klamstvom dokazem zit.

akinku

nak sa rozhodne sam ci chce ostat s tebou alebo uz nie tu fakt nieje co riesit hlavne mu neklam kazdy ma pravo na pravdu a rozhodnut sa sam a ze ho ty nechces stratit zato mu to nepovies to zase nieje LASKA to je len tvoje sebectvo lebo myslis zase len na seba co by bolo dobre pre teba a nie co chce on a preto je to tak

lienocka2808

Boze no klasicky obraz klasickej nevery. Clovek je uz dlho s priatelom, a to sexualne napatie uz nie je take ako byvalo, a co si uz budeme hovorit ani nikdy nebude. Ale ak by mal kazdy hovorit, ze podviedol, tak dnes 80%rodin uz neexistuje. Bohuzial je to tak. Ja neveru odsudzujem, ale deje sa, a diat sa bude, pretoze aj ked sme ludia mame plyn, kablovu televiziu, luxusne restauracie, snazime sa byt distingvovani tak sme len produkt prirody, s pudmi sexualnymi a inymi. A preto sa toto vsetko tieto nevery deju.

goccia

a treba trosku aj rozmyslat - ked s niekym kecam cely vecer na gauci, tak to som bud uplne blba lebo mam 14 rokov a neviem, ako to moze dopadnut, alebo mi je to tak trochu jedno, lebo si chcem aj niecoho uzit, vztah mam predsa uz vo vrecku

goccia

vy, co sa bojite len toho, ze raz sa vam to vrati, a rozmyslate nad tym, ze ho nechcete stratit aj napriek tomu, ze ste ho podviedli - to nie je laska, co citite, to je sebalaska, chudaci vasi partneri

paula987

lost, nie ziadne pitie ani nic podobne. Nepijem alkohol. Neviem ti popisat co som citila.Nepremyslala som vobec. Brala som to ako prijemny vecer.Aj potom ked sme prisli k nemu,tak sme si sadli na gauc a dalej sme sa rozpravali,tak ako na oslave. Bolo to take spontanne. Rozpravali sme sa,rozpravali, zrazu ma pobozkal,ja som to opatovala a uz to slo :(

akinku

no super ze chlapi su svine a co potom zeny priklad autorka temy.
stavim sa ze keby tu napisal chlap ze podviedol svoju manzelku priatelku tak nikto na neho neberie ohlad a uz by bol len to najhorsie ........
Ale ked to urobi zena tak ju este potlapkajte po pleci ze bude mat odpustene....

User_37597

lost
liek???
som sa pousmiala nad tym.liek na to neexistuje..pevna vola by som skor povedala..to mas ako ked chces skoncovat so sladkym..v jeden den si povies nie ale nemas silnu volu co znamena ze nakoniec na druhy den podlahnes a aj tak si das..
toto sa neda liecit jedine ak by sa zenam zastuplovali vsetky otvori a muzom odsekli vsetky "vyrastky" :D