Strasne ma to mrzi,sme spolu uz tri roky. Asi pred mesiacom som bola u kamosky na oslave, bol tam super chalan, celu noc sme sa spolu bavili, bolo nam spolu super a ked oslava skoncila zavolal ma k sebe,ja som suhlasila a tam sa to stalo :(( Nebola som ani opita ani nic podobne,takze na to nemam ospavedlnenie. Proste ma pritahoval a neviem,nejak som nepremyslala :(( S priatelom som uz tri roky,velmi ho lubim a je to moj prvy vo vsetkom. Neviem preco som to urobila,mozno som to len chcela skusit s niekym inym,ale neskutocne ma to mrzi. Myslim na to,uz odkedy sa to stalo a neviem si to odpustit. Je mi to strasne luto. Neviem sa pozriet priatelovi do oci,je mi z toho nanic. Mam mu to povedat? Ci sa snazit na to radsej zabudnut? Nechcem o neho prijst,ale neviem ci s tymto klamstvom dokazem zit.
Podviedla som svojho priatela
lioness, tomu ver ze hej
doubledog to vystihol uplne presne.
Mozno on ma tiez viac takychto tajomstiev.
:)
Takto to poviem:
Človek väčšinou podvedie, keď mu vo vzťahu niečo chýba a sám si to, že mu niečo chýba ani nemusí uvedomovať, až pokým sa takéto niečo nestane.
Ak s ním chceš byť, tak sa s tým dako sama vyrovnaj a drž jazyk za zubami.
Ja som ale toho názoru, že ak podvedieš dotyčného raz, podvedieš ho znova..
no ja zatial nie a to sme mali 5 rocny vztah a teraz sme uz manzelia 7 rokov a nic aspon z mojej strany a z jeho dufam ze tiez nie ale to nikto nevie lebo ak ano tak tiez super zatlka xi xi
ved by som ho povesila za vajcia hnet:O)
milujem keď sa niekto chváli, aký je on charakterný a rovný človek, lebo mal "enormne veľa možností", ale nevyužil :D :D
Bibisa :
Co to trepeš sebe urobila DOBRE :D a priatelovi ZLE
tak mu to potom povedz, ale s tym vedomim, ze ta mozno opusti a potom to bude este ovela horsie.
Toto nieje stav, ze rozmyslas, ze ho opustis, ty ho mas rada (ano da sa to ludia, a pritom podviest). Daj tomu cas, a postupne sa to otupi.
Ja by som mu to nepovedala, ale samozrejme co urobis je na tebe.
akinu,potom sa ti ospravedlnujem. Ale nemas pravo na mna utocit. Ty si nikdy neurobila ziadnu chybu? Nic co by si lutovala? Ak nie,tak ti k tomu gratulujem.
lioness_01
ale co si hned nervozna..:)
ja som jej len napisala ako budu reagovat ludia...a tiez som k tomu dopisala ze som rovnakeho nazoru ze spravila blbost jak mraky.
ja mam tiez priatela skoro 4 roky a mala som enormne vela moznosti a nikdy som to nevyuzila.
proste som jej povedala dopredu aka bude tato tema zaplnena negativom a to zas ze ona spravila blbost neznamena ze jej tu teraz budem nadavat do vsetkeho mozneho za jej chybu,,,sebe urobila zle nie mne :) chapes?