Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podviedla som svojho priatela

Príspevok v téme: Podviedla som svojho priatela
paula987

Strasne ma to mrzi,sme spolu uz tri roky. Asi pred mesiacom som bola u kamosky na oslave, bol tam super chalan, celu noc sme sa spolu bavili, bolo nam spolu super a ked oslava skoncila zavolal ma k sebe,ja som suhlasila a tam sa to stalo :(( Nebola som ani opita ani nic podobne,takze na to nemam ospavedlnenie. Proste ma pritahoval a neviem,nejak som nepremyslala :(( S priatelom som uz tri roky,velmi ho lubim a je to moj prvy vo vsetkom. Neviem preco som to urobila,mozno som to len chcela skusit s niekym inym,ale neskutocne ma to mrzi. Myslim na to,uz odkedy sa to stalo a neviem si to odpustit. Je mi to strasne luto. Neviem sa pozriet priatelovi do oci,je mi z toho nanic. Mam mu to povedat? Ci sa snazit na to radsej zabudnut? Nechcem o neho prijst,ale neviem ci s tymto klamstvom dokazem zit.

goccia

ja napisem len za seba - z ucty a lasky k partnerovi by som sa s nim rozisla, lebo taku spinu akou by som sa citila byt ja, by som pri nom vidiet nechcela... asi tolko

lioness_01

lienocka, poznám len jeden neovládateľný pud - pud sebazáchovy...

ak niekto nevie ovládať sexuálny pud - dá sa to vraj liečiť

system

nepriznat sa ? a to sa vam takto dobre dycha ? zit v klamstve s niekym koho milujete ? nechapem ako sa moze niekto pozriet miovanej osobe do oci a tvarit sa ze sa nic nestalo... :( smutne. potom aj tak vyzera vecsina vztahov ... len na klamstve podvadzania a tajomstiev ktore si berieme do hrobu. on si o tebe mysli ze ho milujes nedal by za teba ruku do ohna, ale hodil by sa do toho ohna aj cely a ty takto. ved nech vie nacom je, bud ti odpusti, alebo si si zavarila sama. ja si myslim ze je zbabelost robit chyby a neniest za ne nasledky. osobne ak by to spravila frajerka mne (aj ked ziadnu nemam) a povedala mi to o mesiac alebo o rok, alebo by som sa to dozvedel od niekoho ineho, tak by ma mrzeli 2 veci, 1. ze to urobila a 2. ze sa cely cas tvarila ze sa nic nedeje.

incognito

lienocka2808:
Ja som sa praveze zachoval čestne čo sa tykalo tej sexuchtivej spolubyvajucej no velku rolu tam hralo to ,ze som poznal jej priatela a je moj kamarat čo by som hral za hru ak by som mu pretiahol kočku s ktorou je velmi dlho citil by som sa ako uplná špina spinavá a verim ,ze taketo veci sa ti raz aj vratia

danielaaa

lioness praveze ja som mala v celku fajn vztahy ale proste co si budeme sypat piesok do oci muzi su bohuzial svine

Monika_babika

Aj mne sa stalo tiez som snim 4 roky a az dva krat ale radsej si necham pre seba lebo ho tiez nechcem stratit ale raz sa nam to vrati :(( toho sa bojim

danielaaa

jasne ze pudy vieme ovladat nie sme opicky, to je uplne blby argument, ked sa uz nieco stalo asi to aj obaja chceli nie?

lioness_01

danielaaa , moja zlatá, to že teba si nejaký chujko nevážil a klamal ťa, to neznamená, že všetci sú takí hajzli :))))

incognito

lienocka2808:
Mne je jedno ja len nemám rád klamárky čo sa tvaria ako svatice a pritom maju charakter skazeny ako neviem čo .Čo ju má mrziet ked do toho isla vedome a s triezvou hlavou mozno teraz rozmysla ,ze to povie priatelovi a pojde za tým co ju vtedy dal dole :))