Strasne ma to mrzi,sme spolu uz tri roky. Asi pred mesiacom som bola u kamosky na oslave, bol tam super chalan, celu noc sme sa spolu bavili, bolo nam spolu super a ked oslava skoncila zavolal ma k sebe,ja som suhlasila a tam sa to stalo :(( Nebola som ani opita ani nic podobne,takze na to nemam ospavedlnenie. Proste ma pritahoval a neviem,nejak som nepremyslala :(( S priatelom som uz tri roky,velmi ho lubim a je to moj prvy vo vsetkom. Neviem preco som to urobila,mozno som to len chcela skusit s niekym inym,ale neskutocne ma to mrzi. Myslim na to,uz odkedy sa to stalo a neviem si to odpustit. Je mi to strasne luto. Neviem sa pozriet priatelovi do oci,je mi z toho nanic. Mam mu to povedat? Ci sa snazit na to radsej zabudnut? Nechcem o neho prijst,ale neviem ci s tymto klamstvom dokazem zit.
Podviedla som svojho priatela
ja napisem len za seba - z ucty a lasky k partnerovi by som sa s nim rozisla, lebo taku spinu akou by som sa citila byt ja, by som pri nom vidiet nechcela... asi tolko
lienocka, poznám len jeden neovládateľný pud - pud sebazáchovy...
ak niekto nevie ovládať sexuálny pud - dá sa to vraj liečiť
nepriznat sa ? a to sa vam takto dobre dycha ? zit v klamstve s niekym koho milujete ? nechapem ako sa moze niekto pozriet miovanej osobe do oci a tvarit sa ze sa nic nestalo... :( smutne. potom aj tak vyzera vecsina vztahov ... len na klamstve podvadzania a tajomstiev ktore si berieme do hrobu. on si o tebe mysli ze ho milujes nedal by za teba ruku do ohna, ale hodil by sa do toho ohna aj cely a ty takto. ved nech vie nacom je, bud ti odpusti, alebo si si zavarila sama. ja si myslim ze je zbabelost robit chyby a neniest za ne nasledky. osobne ak by to spravila frajerka mne (aj ked ziadnu nemam) a povedala mi to o mesiac alebo o rok, alebo by som sa to dozvedel od niekoho ineho, tak by ma mrzeli 2 veci, 1. ze to urobila a 2. ze sa cely cas tvarila ze sa nic nedeje.
lienocka2808:
Ja som sa praveze zachoval čestne čo sa tykalo tej sexuchtivej spolubyvajucej no velku rolu tam hralo to ,ze som poznal jej priatela a je moj kamarat čo by som hral za hru ak by som mu pretiahol kočku s ktorou je velmi dlho citil by som sa ako uplná špina spinavá a verim ,ze taketo veci sa ti raz aj vratia
no predstav si lioness novinka aj clovek ma pudy :)
a niekedy aj neovladatelne.
lioness praveze ja som mala v celku fajn vztahy ale proste co si budeme sypat piesok do oci muzi su bohuzial svine
jasne ze pudy vieme ovladat nie sme opicky, to je uplne blby argument, ked sa uz nieco stalo asi to aj obaja chceli nie?
danielaaa , moja zlatá, to že teba si nejaký chujko nevážil a klamal ťa, to neznamená, že všetci sú takí hajzli :))))
lienocka2808:
Mne je jedno ja len nemám rád klamárky čo sa tvaria ako svatice a pritom maju charakter skazeny ako neviem čo .Čo ju má mrziet ked do toho isla vedome a s triezvou hlavou mozno teraz rozmysla ,ze to povie priatelovi a pojde za tým co ju vtedy dal dole :))