Strasne ma to mrzi,sme spolu uz tri roky. Asi pred mesiacom som bola u kamosky na oslave, bol tam super chalan, celu noc sme sa spolu bavili, bolo nam spolu super a ked oslava skoncila zavolal ma k sebe,ja som suhlasila a tam sa to stalo :(( Nebola som ani opita ani nic podobne,takze na to nemam ospavedlnenie. Proste ma pritahoval a neviem,nejak som nepremyslala :(( S priatelom som uz tri roky,velmi ho lubim a je to moj prvy vo vsetkom. Neviem preco som to urobila,mozno som to len chcela skusit s niekym inym,ale neskutocne ma to mrzi. Myslim na to,uz odkedy sa to stalo a neviem si to odpustit. Je mi to strasne luto. Neviem sa pozriet priatelovi do oci,je mi z toho nanic. Mam mu to povedat? Ci sa snazit na to radsej zabudnut? Nechcem o neho prijst,ale neviem ci s tymto klamstvom dokazem zit.
Podviedla som svojho priatela
paula uz si v koncoch co riesis pravopis to je nic co si ty spravila narozdiel od mojho pravopisu a prepac ale ja niesom slovenka
Vyrovnaj sa s tým a ži s pocitom ,ze si obycajna klamarka čo pošpinila všetko pekné čo bolo medzi vami ...
lienocka,lenze ja sa mu neviem ani do oci pozriet. Ja neviem klamat. Stale sa ma pyta,ze co mi je,ze preco som taka smutna a znicena. Tak sa vyhovaram na skusky,ze som unavena,ale ze inak mi nic nie je. Ja to nebudem vediet zakryt. Pravdepodobne :(
akinu - vazne super rada, ponizovanie a polemizovanie ktore len uraza dotycnu, ktora nas tu v dobrej viere ziada o radu, alebo sa proste len chcela zdoverit.
A co?? nevera sa deje a bude sa diat. NIkde nie je iste, ze aj jej priatel nema nejake tajomstva.
mas smolu cas sa neda vratit urcite si si to vravela aj pred tym ze by si svojho nikdy na svete nepodviedla a aha uz si tam kde si chcela byt nechaj ho tak povedz mu to a uvidis ako sa rozhodne ak ta necha je to mudre podla mna ak stebou ostane dolu klobuk ale neber mu to aby sa mohol sam rozhodnut nieje to vobec od teba fer postav sa k tomu a nebudz zbabela
incognito, mas pravdu...viem,ze nastrbi,ale nechcem aby sa uplne robil. To vazne nechcem. Nie som taka ako to vyzera,len sa proste stalo :((
:D a sme doma :D písať môžu len ľudia s vycibreným pravopisom :D
aj keď uznávam, akinku, tvoj pravopis je vážne za hranicou akejkoľvek únosnosti :)
Alebo rozmyslas na druhej strane ,ze ake to bolo fajn taký ulet ak sa rozidem s priatelom urcite si to zopakujem ved nech sa rozídem mám zadné vrátka.
Ak s nim chces ostat, mas ho rada, si si vedoma svojej chyby tak mu to urcite nevrav. Je to sebecke. Naco mu to povies, aby sa tebe ulavilo a aby sa on zacal trapit?????
V ziadnom pripade mu to nevrav. Vyrovnaj sa s tym sama, to bude pre teba najvacsi trest.
akinku,ked mi chces nieco vraviet,najprv sa nauc pravopis.