mam 24 rokov a uz asi od trinastich ma vsetky zeny okolo mna obtazuju svojimi trapnymi navrhmi a obletovanim. dokonca aj ovela starsie mi davaju najavo, ze sa im pacim a ze by si to so mnou chceli rozdat. ja ale o ne nemam zaujem. nie som na chlapov, ale toho ustavicneho prenasledovania mam uz plne zuby. co som snad jediny schopny chlap na celom svete? ja viem, ze som pekny, zabavny, pritazlivy a inteligentny, ale to predsa este nestaci na vztah.nestaci, ked je len jeden z paru dokonaly. ked sa mne zena nepaci, tak predsa si s nou nebudem zacinat. vystriedal som uz niekolko desiatok zien, mozno aj viac ako dvesto, neratam to, tak pocet nepoznam. a som uz dokonale otraveny. vsetky zeny su na jedno kopyto. kazda len na mna cumi ako keby nikdy nevidela pekneho chlapa a mysli si, ze aj ja sa pokakam z nej. nebavi ma to uz, najradsej by som sa odstahoval niekde na pusty ostrov kde by boli namiesto zien len skaly a piesok. a nejaky jeden strom, pod ten by som si sadol a mal by som pokoj.
Prečo ma všetky ženy chcú?
to urcite nie. tento exemplar nepoznam, ale podobat by som sa na neho nechcel. hlavne kvoli tomu vysokemu iq ktore mu prsi z oci. ale to si zase niekto moze vyhodnotit ako nadutost.
ha to bolo dobre Linguistics... :D
Nejak takto?
zenskyweb.sk
;D
preco sa ma pytate, ako vyzeram? mam sem snad vycapit fotku? zalezi na tom? ak hej, tak prosim: mam dlhe tmave huste mierne kucerave vlasy, cierne oci, pravidelne crty, zdrave zuby, slusnu postavu a vysku 188 cm. som taky stredoveky typ, mozno aj preto, lebo mam trocha atypickeho konicka - stredoveky serm. a je mi absolutne jedno, ci sa dnesnym zenam pacia kratke alebo dlhe vlasy, ja si svoje ostrihat rozhodne nemienim. a ci na mna cumia kvoli vlasom, to neviem, v praci ich mam obcas stiahnute do copu. sotva su ale tie vlasy tym magnetom. idem napr. po ulici s kamaratom alebo aj sam - vidim skupinku turistov. pridu ku mne a chcu sa so mnou fotit - hlavne zeny. doslova ma poprosia, ci sa k nim mozem pritulit, objat ich atd. a tak sa daju cvaknut. ktovie, preco asi? kvoli vlasom?
ale to je skoda opisovat. kazdy chlap dobre vie, kedy ho zena bali a kedy nie. takze to nebudem dalej rozoberat, myslite si co chcete. a VS som skoncil v norme, momentalne robim doktorat, tak asi nie prvy stupen. ale to je tiez take dolezite ako prezidentove traky.
ano, ja ked pozeram na chlapa s dlhymi hustymi a zdravymi vlasmi, tak rozmyslam nad tym, ze naco su chlapovi take vlasy.. a mozno nad tym rozmysla vacsina zien :D a ty si to vylozis tak, ze su z teba namakko.
Tak neviem no :D Asi si fakt dokonaly :) Na teba by som sa teda pozrela :))
ked zena nema dost sebavedomia na to, aby si vo vztahu verila, potom jej to sebavedomie tazko niekto naleje. a denne niekomu vysvetlovat: neboj, ja ta neopustim, chcem mat vztah, rodinu, nemam zaujem o flirty, tych som si uzil az-az, som z nich unaveny a ide mi o nieco celkom ine... to sa tiez neda donekonecna. okrem toho sa tym zabija vzacny cas, ktory mozno stravit ovela zmysluplnejsie.
podľa mňa baby sa pozerajú lebo čumia na vlasy... to by som zírala aj ja.. na chlapa s vlasmi po pás... a ak mi má aj pestované tak pozerajú, lebo obdivujú kvalitu... to je asi tak všetko
možno používa nejaký super šampón (-:O
no a sme doma..necumia na teba sa spamataj.. ale na tvoje vlasky :D
a ty mas aku VS ze si v 22 skoncil... ci len I stupen?