Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ma všetky ženy chcú?

Príspevok v téme: Prečo ma všetky ženy chcú?
exot

mam 24 rokov a uz asi od trinastich ma vsetky zeny okolo mna obtazuju svojimi trapnymi navrhmi a obletovanim. dokonca aj ovela starsie mi davaju najavo, ze sa im pacim a ze by si to so mnou chceli rozdat. ja ale o ne nemam zaujem. nie som na chlapov, ale toho ustavicneho prenasledovania mam uz plne zuby. co som snad jediny schopny chlap na celom svete? ja viem, ze som pekny, zabavny, pritazlivy a inteligentny, ale to predsa este nestaci na vztah.nestaci, ked je len jeden z paru dokonaly. ked sa mne zena nepaci, tak predsa si s nou nebudem zacinat. vystriedal som uz niekolko desiatok zien, mozno aj viac ako dvesto, neratam to, tak pocet nepoznam. a som uz dokonale otraveny. vsetky zeny su na jedno kopyto. kazda len na mna cumi ako keby nikdy nevidela pekneho chlapa a mysli si, ze aj ja sa pokakam z nej. nebavi ma to uz, najradsej by som sa odstahoval niekde na pusty ostrov kde by boli namiesto zien len skaly a piesok. a nejaky jeden strom, pod ten by som si sadol a mal by som pokoj.

lioness_01

dlhé vlasy po pás... a to mi chceš nakecať, že sa z teba idú ženy pos.r.a.ť. ?

v dnešnej dobe sa 90% žien hnusia dlhé vlasy na chlapovi a najmä extra dlhé...

takže skôr sa na teba pozerajú asi kvôli tým vlasom.... :D

Scotch

lioness_01 :D ehehheeh

no ak si taky cukrikovsky typ tak tiez ee.
a druha vec, moj priatel nie je nejaky krasavec, ale mne sa velmi paci, tiez sa na neho casto a dlho divam, lebo sa mi paci co vidim.. a aj ked nie je obletovany, keby chcel, velmi lahko si najde inu.. a urcite je tam ta ziarlivost ked ide s nejakou partiou von, ale ziadne sceny.. ak hladas taku, ktora nebude vobec ziarlit tak neviem neviem... ale su take samozrejme.. :)

exot

by si sa cudoval, ale zeny vobec nie su take nenapadne ako sa zda. su dost vyzyvave a niekedy az trapne naivne. a niekedy doslova blbe. napr. som mal kamarata -studovali sme spolu na VS. myslel som, ze si dobre rozumieme. ale zacal si s babou, on sa do nech buchol a prestali sme sa vidat. myslel som si, ze je to preto, lebo uz na mna nema tolko casu. az asi o dva roky sa mi priznal, ze sa s nou rozisiel, lebo mu stale hovorila iba o mne, stale sa na mna vypytovala az sa mu nakoniec priznala, ze sa do mna zalubila. pritom som sa s nou videl parkrat a sam som o nu neprejavil ani najmensi zaujem. kvoli takej blbosti som stratil kamarata. lebo ked sa s nou aj rozisiel, priznal, ze sa pri mne neciti dost silny v kramflekoch a mal by horsiu poziciu pri zoznamovani so zenami. Bum! a co som mal robit? to je len jeden priklad, takych je plno. ale mozem spomenut este jeden: po vs som zacal pracovat vo firme, kde som mal sefku zenu. ja 22, ona 42. nechci vediet, co nasledovalo. nevedel som, do ktoreho kuta sa mam strcit. bolo to uplne nechutne prenasledovanie, musel som odtial odist. este aj potom mi posielala domov listy. v podstate jedini ludia, s ktorymi toto mozem rozoberat su rodicia a segra. ti mi radia iste upravy zovnajska. vraj mam zacat nosit okuliare a skratit si vlasy (nosim dlhe vlasy, takmer po pas). ale to sa mi zda obmedzujuce. dlhe vlasy mi vyhovuju a okuliare nepotrebujem. proste som aky som a bol by som rad, keby to bolo pre moje okolie akceptovatelne.

Linguistics

Mozne je aj to, ze si trosinku namyslas. Nie kazda zena ktora na teba pozrie, ta automaticky chce, aj ked sa jej rozsvietia ocka :) a o 10minut si na teba uz ani nespomenie. Ked si pritazlivy, ludia sa budu na teba stale pozerat.
'Absolutne' ti na vyzore nezalezi? No neviem. Mas pravdu, osobnost cloveka je velmi dolezita, tiez si neviem predstavit zit s osobou, ktora sama nic nevie, nechce, nemoze. Podla mna je vela zien, ktore su take, ake hladas, len vies, mozno v tom ich svete ziju v predstave ze 'ten by o mna ani nezakopol'. Asi je to uz len na tebe, rozoznat pozlatko.

lioness_01

exot, garantujem ti, že ja by som na teba určite nečumela... :D

ak si niekto dokáže sám o sebe napísať že je dokonalý, má od dokonalosti strašne ďaleko .... :D

možno si v skutočnosti strašne škaredý a preto na teba čumia... ako na príšeru :D

AdamKrt

exot - nechapes to stale, co Ti tu vysvetluju.

Ak si taky, ako sa popisujes a zeny na Teba letia, tak KAZDA zena sa bude bat, bude jej neprijemne, pri tolkom zaujme zien, ze Ta niektora ina uchmate. Ved z minulosti to musis poznat aj sam a tento scenar sa Ti bude opakovat.

Nespravaj sa tak, aby sa okolo Teba tocilo tolko zien a potom mozes ocakavat, ze ich to nebude tankovat, lebo nebude na to prilezitost. Ktorakolvek, co Ta bude mat rada, bude ziarlit, ak mas zastup obdivovateliek, co sa okolo Teba tocia.

exot

jednoducho by som rad nasiel zenu, ktora kasle na to, ako vyzeram, nema strach z toho, ci ma onedlho preberie nejaka ina, neboji sa, ze sa s nou zacnem nudit, lebo ona sama ma nejaky zivotny program a chce ho zrealizovat. cely jej zivot sa netoci iba okolo vztahu s chlapom, ale ma aj ine zaujmy a muza vnima naozaj ako partnera a nie ako trofej alebo nebodaj sperk, na ktory musi davat pozor. hladam uplne normalnu inteligentnu zenu a ci uz tomu niekto veri alebo nie, ale ABSOLUTNE mi nezalezi na jej fyzickom vyzore. nutne ale ocakavam zdrave sebavedomie a sebaistotu. a hlavne - zivotny program.

AdamKrt

hehem tak nie som zena, ani nie som na muzov, ale tiez som zvedavy na foto EXOTa. Dufam, ze to neberies, za zvadzanie :))))))))