Prečo ma všetky ženy chcú?

Príspevok v téme: Prečo ma všetky ženy chcú?
exot

mam 24 rokov a uz asi od trinastich ma vsetky zeny okolo mna obtazuju svojimi trapnymi navrhmi a obletovanim. dokonca aj ovela starsie mi davaju najavo, ze sa im pacim a ze by si to so mnou chceli rozdat. ja ale o ne nemam zaujem. nie som na chlapov, ale toho ustavicneho prenasledovania mam uz plne zuby. co som snad jediny schopny chlap na celom svete? ja viem, ze som pekny, zabavny, pritazlivy a inteligentny, ale to predsa este nestaci na vztah.nestaci, ked je len jeden z paru dokonaly. ked sa mne zena nepaci, tak predsa si s nou nebudem zacinat. vystriedal som uz niekolko desiatok zien, mozno aj viac ako dvesto, neratam to, tak pocet nepoznam. a som uz dokonale otraveny. vsetky zeny su na jedno kopyto. kazda len na mna cumi ako keby nikdy nevidela pekneho chlapa a mysli si, ze aj ja sa pokakam z nej. nebavi ma to uz, najradsej by som sa odstahoval niekde na pusty ostrov kde by boli namiesto zien len skaly a piesok. a nejaky jeden strom, pod ten by som si sadol a mal by som pokoj.

Linguistics

exot, to si robis srandu. Ano, je to forum o zdravi, a ty sem prides s takymto 'zdravotnym problemom'. Ako sa da na toto reagovat?
Na to, ako vyzeras, sme sa nepytali, len ze by sme ta teda radi videli, lebo ja si fakt neviem predstavit stredovekeho dlhovlaseho sermiara, na ktorom idu zeny oci nechat. A z tvojho opisu seba sameho, mi hned na rozum prisiel tento krasavec :), on si tiez mysli, ze je princ z rozpravky.
Ale mozno si trosku paranoidny, prepac. To, ze sa s tebou chcu ludia fotit, dokonca cudzinci, by som asi nebrala ako kompliment :) Ale nic v zlom.

Scotch

a suhlas s Laurina22, aku len uroven moze mat debata, pri takejto teme.. co si cakal, ze tu ludia budu pisat? na to sa snad ani neda reagovat.. uroven debaty moze byt len taka, aka je uroven zalozenej temy.

lost

Ved ty ziadny problem nemas, len si ho vymyslas (v hlave, nie tu na fore)

Dostal si silnu zbran a nevies ako ju pouzit.

Zapoj rozum a budes OK :)

nemusis sa prestat o seba starat ani fyzicky ani mentalne, proste pouzi co mas :)

ale zaujimalo by ma, kolko zenam si zlomil srdce z tych 200?

alebo kazda ta chcela len "pretiahnut" ?

Scotch

a zase dalsi prispevok, z ktoreho srsi ako si o vsetkych myslis ,ze su dementi, len ty si prudko inteligentny.. debata je na urovni, len tvoje vnimanie je nejake pomotane.. v kazdom pripade ti prajem vela stastia pri hladani zeny rovnako dokonalej ako si ty sam..

lioness_01

exot :D :D ak si oblečený v nejakom stredovekom kostýme, tak asi preto sa chcú s tebou fotiť... alebo možno fakt kvôli vlasom... často sa to nevidí :D

inak, kto sa tu exota pýtal,a ko vyzerá ? :D

exot

o.k. uzavrime to. neviem, co som vlastne cakal, ved uz mam svoje skusenosti. len som tak nahodou otvoril toto forum a myslel som, ze ked je to o zdravi, tak debata bude na inej urovni. ale fajn, beriem. pekny vikend vsetkym!

Scotch

sa nerozculuj, nie je to dolezite, ale si napisal, ze ked si skoncil VS mal si 22. to mi prislo nejak skoro na ukoncenu vysoku.. a nikto sa nepytal ako vyzeras, iba sme vraveli, ze by sme ta chceli vidiet po tom, ako si sa opisal.. a ano, dala by som ruku do ohna za to, ze turistky sa s tebou fotia kvoli tym vlasom..
ale podla mna si nejaky udereny, hned sa rozculujes za blbosti a nikto ti nic zleho nepovedal.. ak si taky nervak stale, tak by som ta nechcela ani keby mi priplatili..