mam 24 rokov a uz asi od trinastich ma vsetky zeny okolo mna obtazuju svojimi trapnymi navrhmi a obletovanim. dokonca aj ovela starsie mi davaju najavo, ze sa im pacim a ze by si to so mnou chceli rozdat. ja ale o ne nemam zaujem. nie som na chlapov, ale toho ustavicneho prenasledovania mam uz plne zuby. co som snad jediny schopny chlap na celom svete? ja viem, ze som pekny, zabavny, pritazlivy a inteligentny, ale to predsa este nestaci na vztah.nestaci, ked je len jeden z paru dokonaly. ked sa mne zena nepaci, tak predsa si s nou nebudem zacinat. vystriedal som uz niekolko desiatok zien, mozno aj viac ako dvesto, neratam to, tak pocet nepoznam. a som uz dokonale otraveny. vsetky zeny su na jedno kopyto. kazda len na mna cumi ako keby nikdy nevidela pekneho chlapa a mysli si, ze aj ja sa pokakam z nej. nebavi ma to uz, najradsej by som sa odstahoval niekde na pusty ostrov kde by boli namiesto zien len skaly a piesok. a nejaky jeden strom, pod ten by som si sadol a mal by som pokoj.
Prečo ma všetky ženy chcú?
inak Tarabas ma nikdy nejako nebral...to už radšej Romualdo :D
pixi ja nepoznám šermiarov ani medzi nich nepatrím :))) iba som chcela vedieť odkiaľ je... len tak pre zaujímavosť...toď vše
No ale veď keby som ti napísala šermiarsku skupinu, to ako keby som sem dala celé jeho meno. Veď ak poznáš šermiarov, alebo dokonca k nim patríš, tak dobre vieš, že sa navzájom poznajú. A všetci veľmi dobre vedia kto sa podobá na Tarabasa. On predtým súťažne plával, čo je vidno aj na jeho postave. Je dosť vysoký a plecnatý. Ale fakt zase je, že keď sa šermuje ťažkými mečmi, tak aj z toho majú chalani riadne svaly.
pixi, ja som len chcela vedieť, v ktorom je cechu, nie ako sa volá
No neuveriteľné kombinácie! To je asi paranoia, alebo aj ako hovorila moja babka - podľa seba súdim teba. Hádam si nemyslíš, že by som tu prezradila meno? To by som bola riadna sviňa. Už aj tak som napísala viac než dosť. Už aj z toho si každý domyslí koho som mala na mysli a keď si to prečíta on - o tom, ako mi varoval syna - jasné, že bude vedieť kto som. Šermiarov zase nie je až tak veľa na Slovensku a všetci sa poznajú. Ale to mi neprekáža, nenapísala som nič, pod čo by som sa nemohla podpísať. Ale prezrádzdať niekoho identifikáciu to ani náhodu.
Inak - chodievam na toto fórum dosť často, ale všimla som si už dávnejšie, že je tu strašne veľa kritiky a napádania. Keď človek napíše niečo len trocha iné než sa niekomu páči, okamžite začnú slovné útoky, nadávky, zhadzovanie, irónia, posmech a pod. To neviem aký má zmysel. A tiež to hovorí niečo nie o téme, ale o tom, kto reaguje. Prečo každého hneď zatracovať a podozrievať z klamstiev a čojaviem čoho? Veď na svoj názor snáď právo má, tak mu ho neberme. Uľaví sa mi, keď niekomu vynadám? Mne teda nie.
pixi...a v ktorom šermiarskom cechu/klube sa nachádza takýto chlap ?
On a gigolo? To sranduješ. Myslím že on má iné ambície. Netušila som, že taký chlap môže mať problémy nájsť si vážny vzťah. Sama neviem, či keby som bola mladšia a slobodná by som si na neho trúfla. Zase ale keď už človek s niekým žije, tak jeho výzor prestane vnímať a tak sa snáď aj prestane báť že ho niekto preberie. Veď je veľa takých párov, kedy je partner krásny a žijú šťastne, lebo je to o inom. Napr. aj Franco Nero bol kedysi krásny muž a zobral si škaredú Vanessu Redgraver a sú spolu roky šťastní. A ona určite pri ňom namá komplexy. To je vlastne o tom sebavedomí. Musí to byť skrátka silná osobnosť ktorá si verí. Tak snáď na takú raz natrafí. Verím, že ak takú nájde, tak tá ženská bude šťastná, lebo bude mať správneho chlapa. A nielen pekného.