Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ma všetky ženy chcú?

Príspevok v téme: Prečo ma všetky ženy chcú?
exot

mam 24 rokov a uz asi od trinastich ma vsetky zeny okolo mna obtazuju svojimi trapnymi navrhmi a obletovanim. dokonca aj ovela starsie mi davaju najavo, ze sa im pacim a ze by si to so mnou chceli rozdat. ja ale o ne nemam zaujem. nie som na chlapov, ale toho ustavicneho prenasledovania mam uz plne zuby. co som snad jediny schopny chlap na celom svete? ja viem, ze som pekny, zabavny, pritazlivy a inteligentny, ale to predsa este nestaci na vztah.nestaci, ked je len jeden z paru dokonaly. ked sa mne zena nepaci, tak predsa si s nou nebudem zacinat. vystriedal som uz niekolko desiatok zien, mozno aj viac ako dvesto, neratam to, tak pocet nepoznam. a som uz dokonale otraveny. vsetky zeny su na jedno kopyto. kazda len na mna cumi ako keby nikdy nevidela pekneho chlapa a mysli si, ze aj ja sa pokakam z nej. nebavi ma to uz, najradsej by som sa odstahoval niekde na pusty ostrov kde by boli namiesto zien len skaly a piesok. a nejaky jeden strom, pod ten by som si sadol a mal by som pokoj.

Lulu2011

ja si myslim, ze to nie je taky hrozny problem, ja si to uzivam :D

osobne si myslim, ze horsie by si bral, keby ta zrazu ziadna nechcela a nebol by si pritazlivy, to by si naozaj chcel? mas priatelku? ber to ako lichotku a neries, nevracaj spat usmevy a je to

e.coli

exot, mas pravdu, nie som velmi ziadana, tak si tvoju situaciu vobec neviem predstavit :) ja ti zas doprajem tvoje vysoke sebavedomie, to ti fakt zavidim :) chcela by som mat aspon cast z neho.

exot

no jasne, to som mohol cakat! ved co ine zeny dokazu, ako podozrievat. nechapem, preco clovek nemoze napisat co si mysli bez toho, aby niektora sliepka hned nepredpokladala, ze je to vymysel. no ak ty krasavica nie si velmi ziadana, neznamena to, ze to iste plati aj o druhom. ale mozem ti z vlastnej skusenosti povedat, ze ti je lepsie ako mne. a doprajem ti to.

jajka001_

ja ta uplne chapem. skus pribrat. a zacni sa horsie obliekat, prestan sa holit a vonavkovat. zacni pit pivo, to fajnovo smrdi. jedz kazde rano cesnak. a o takych desat rokov budes mat uz od zien urcite pokoj.

Linguistics

Tak aspon to, ze v ostatnych veciach je to fajn. Snad sa to raz zlepsi, a uz si nebude kazda zena mysliet, ze si jej Mr. Big. Musi to byt riadne unavne. Ale ty len vytrvaj! Tie zastupy zien sa raz isto unavia..