mam 24 rokov a uz asi od trinastich ma vsetky zeny okolo mna obtazuju svojimi trapnymi navrhmi a obletovanim. dokonca aj ovela starsie mi davaju najavo, ze sa im pacim a ze by si to so mnou chceli rozdat. ja ale o ne nemam zaujem. nie som na chlapov, ale toho ustavicneho prenasledovania mam uz plne zuby. co som snad jediny schopny chlap na celom svete? ja viem, ze som pekny, zabavny, pritazlivy a inteligentny, ale to predsa este nestaci na vztah.nestaci, ked je len jeden z paru dokonaly. ked sa mne zena nepaci, tak predsa si s nou nebudem zacinat. vystriedal som uz niekolko desiatok zien, mozno aj viac ako dvesto, neratam to, tak pocet nepoznam. a som uz dokonale otraveny. vsetky zeny su na jedno kopyto. kazda len na mna cumi ako keby nikdy nevidela pekneho chlapa a mysli si, ze aj ja sa pokakam z nej. nebavi ma to uz, najradsej by som sa odstahoval niekde na pusty ostrov kde by boli namiesto zien len skaly a piesok. a nejaky jeden strom, pod ten by som si sadol a mal by som pokoj.
Prečo ma všetky ženy chcú?
Nechcela som tým povedať, že je namyslený a pohŕda ľuďmi. Len že on sa nejakým rozoberaním správania asi veľmi nezaoberá. On je odo mňa mladší a často som sa s ním nemala možnosť stretnúť. Vždy bol slušný, to nemôžem povedať, je taký galantný, ale drží si dištanc. Napr. som bola pozrieť na vystúpení aj s malým synom a bol nejaký mrzutý, stále plakal a len by sa bol pestoval a on mi ho kľudne zobral na ruky a hral sa s ním. To druhí chalani si ani nevšimli že som unavená.
O jeho vzťahoch veľa neviem ale verím tomu, že sa na neho baby lepia. On je asi najkrajší šermiar na Slovensku. Ani sa nepamätám, že by som vôbec niekedy videla krajšieho chlapa. A čo tu niektorá napísala, že by chlapa s dlhými vlasmi nechcela, tak môžem povedať, že naši šermiari majú veľké úspechy u žien a kamkoľvek sme prišli, či doma alebo v zahraničí, tak vždy tlupa žien okolo nich. A to všetci, aj tí menej pekní. Mnohým ženám sa takí muži páčia. Aj keď teda, o vernosti v týchto kruhoch sa hovoriť veľmi nedá.
A nechcel by si zarabat ako gigolo?
ved my sme mu nenadavali, ani sme nepovedali, ze mu neverime, ze je pekny.. len nechapem, preco tak podrazdene reaguje a to mu nikto nic hrozne nenapisal.. tak potom nenadavaj, ked sa na teba z nicoho nic osopuje.. ale sak jeho vec, nech ma ,,na haku", my mame tiez ,,na haku"
Ľudia, čítam to tu od začiatku a najskôr som chcela odísť na inú tému, lebo som si myslela, že je to nejaká blbosť. Ale ako som sa dostala vyššie tak čumím jak puk!!! Mylím, že viem, kto tú tému založil!!!!!!
Poznám na Slovensku skoro všetkých šermiarov lebo aj sama som k nim patrila ale už mám rodinu a nedá sa. Ale stále sledujem aj nových lebo je to moja srdcová záležitosť. Tento chalan je naozaj veeeeeľmi krááásny, to sa nedá odškriepiť. Chi-chi- určite nechodí po meste v stredovekých kostýmoch, ale jeho si každý všimne, to je jasné. Nemusí sa samozrejme páčiť každe žene, veď nikto sa nepáči každému a tak ako tu niekto povedal, vkusom sa ľudia líšia. On má ale také oči, že keď sa na ženu pozrie, tak fakt to človekom zatrasie. Troška je to taký typ ako bol Tarabas v tom seriáli Princezná Fantagiro. Ale Tarabas sa mu nemôže rovnať. On mal ísť podľa mňa na herectvo a radšej niekam do cudziny, lebo tu sa jeho typ nijako neuplatní. Lenže on je taký večný študent. Stále sa len učí a učí. Má trocha ťažkú povahu, taký je nejaký chladný alebo odmeraný. Myslím že je to aj preto, aby si držal ľudí od tela. Zbytočne mu tu nadávate, on to má na háku. A blbý nie je, to zas sa o ňom nedá povedať.
exot ojojoj "krásavec" 200 žien už si mal? hmmmm.....to budeš poriadny píííííííííp,,nenamýšľaj si tým ženám sa páčia aj iní muži len Ti to nepovedia:D
Hmm vidim, ze sa asi konecne nasiel idealny muz podla vlastneho opisu prispievatela.
Asi som nepochopila co exotovi vlastne vadi? pochybujem, ze by bol radsej skaredy zakomplexovany jedinec akych tu pisu stovky. Takze bud rad, ze tak vyzeras, ze maju o teba zeny zaujem. Ze si ich mal okolo 200 nekomentujem a necham na posudenie inym.
Tebe sa treba len poriadne zamilovat, tak strasne ze budes skrabat steny a potom nech ta dotycna poriadne okasle. To by bolo pekne zadostucinenie a facka od zivota na spamatanie sa.
bozeeee AdamKrt :D :D dobre sa zabavam fakt!
exot
ja vidim problem v tom, ze
mal si ~200.
chces dlhodoby vztah.
sanca ze ani JEDNA z tych ~200 nechce dlhodoby vztah je velmi nizka, takmer az nulova, pokial si kazdu nespoznal na nejaker swingersparty.
to ze ta povedzme kazda druha na ulici pochvali ze OK vyzeras, to by som aj uveril, ale ze by bolo 50% zien tak promiskuitnych, ze by isli s tebou hned do postele, to snad nie je pravda :) teda pokial nechodis v nejakom blizkavom obleku a nemas 20kg zlatu retaz na krku..
avsak, sanca ze aspon zopar z tych stoviek ta chcelo existuje, lenze kde to stroskovalo? UPLNE KAZDA sa bala ze ta ina zoberie? tak si jej asi nevedel prejavit dostatocnu garanciu ze sa tak nestane, ci ?
exot - s minulostou 200 zien, ktora normalna by Ta chcela ? Keby si bol zena, tak po Tebe kricia, aha kur*a...
Ved musis byt hotove cestovne biologicke laboratorium pohlavnych chorob.