Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ma všetky ženy chcú?

Príspevok v téme: Prečo ma všetky ženy chcú?
exot

mam 24 rokov a uz asi od trinastich ma vsetky zeny okolo mna obtazuju svojimi trapnymi navrhmi a obletovanim. dokonca aj ovela starsie mi davaju najavo, ze sa im pacim a ze by si to so mnou chceli rozdat. ja ale o ne nemam zaujem. nie som na chlapov, ale toho ustavicneho prenasledovania mam uz plne zuby. co som snad jediny schopny chlap na celom svete? ja viem, ze som pekny, zabavny, pritazlivy a inteligentny, ale to predsa este nestaci na vztah.nestaci, ked je len jeden z paru dokonaly. ked sa mne zena nepaci, tak predsa si s nou nebudem zacinat. vystriedal som uz niekolko desiatok zien, mozno aj viac ako dvesto, neratam to, tak pocet nepoznam. a som uz dokonale otraveny. vsetky zeny su na jedno kopyto. kazda len na mna cumi ako keby nikdy nevidela pekneho chlapa a mysli si, ze aj ja sa pokakam z nej. nebavi ma to uz, najradsej by som sa odstahoval niekde na pusty ostrov kde by boli namiesto zien len skaly a piesok. a nejaky jeden strom, pod ten by som si sadol a mal by som pokoj.

AdamKrt

exot:

to je divne, lebo tak ako sa popisujes, som este nevidel nikoho, ze by na neho zeny takto reagovali. Mozno aj trochu preganas, lebo KAZDA na Teba uz len z logiky nemoze tak reagovat. Mozno ich reaguje dost, keby aj 10 percent, tak je to vela, lebo to by bola kazda 10ta, co by Ta vonku stretla a to by bolo na jednej prechadzke vonku toho pozehnane.

Preto Ti tu ludia hovoria, ze si vymyslas, lebo prakticky neni mozne, aby kazda reagovala, kedze kazda ma iny vkus.
----------
Inak, to chces povedat, ze ani nereagujes a idu po Tebe jak vcela na med ? :) Lebo vo vacsine vidno, ako zeny obletuju zeny a opak musi byt riadna vynimka...

Linguistics

exot, no ja neviem. Na jednej strane pises, ze tie zeny maju nizke sebavedomie a komplex, na druhej, ze sa ti podkladaju. Podla mna su skor sebavedome, ci nie?
Ja napr. mam sebavedomie tak 30metrov pod zemou, a ked so mnou v praci nejaky chlap flirtuje, ani neviem, kam sa mam pozriet - toto je komplex :D A ked sa tebe zena podklada, znamena skor, ze si je vedoma svojej 'krasy'?, ked zazera na krasneho chlapa. Ci nie? V kazdom pripade, ak je to tak, tak to musi byt fakt otravne. Poznam zeny, ktore takto obletuju muzi, no tie si to uzivaju. A ked tvoje partnerky ta chcu mat len pre seba - to sa im cudujes? Boja sa, ze ty, obletovany chlap, najdes 'krajsiu, lepsiu, dokonalejsiu, ochotnejsiu'.

Scotch

exot, kopa zien to ale vnima len tak, ze sa radi divaju na pekne veci, ci uz je to pekny obraz, nejake steniatko, alebo osoba.. neviem ci kazdu hned napadne, ze s tebou chce nieco mat. ja som tiez celkom zvedava teraz, ako vyzeras, ked si sa tak pekne opisal. a iste by som sa aj pozrela, ale to nic neznamena..

exot

a preco som mal tolko mileniek? myslim, ze je to celkom jednoduche. ako trinastrocneho ma zviedla susedka, ktora vtedy mala devatnast. mozem pokojne povedat, ze zviedla, lebo som dobre ani nevedel co sa chysta. potom som to s nou nejaky cas robil, netvrdim, ze proti mojej voli. ale ona sa namotala a ja som v tom case nebol na ziadny vztah pripraveny. ked som mal patnast, tak sa zacalo v podstate to striedanie partneriek. stale som cakal, ze budem s niekym chodit, ze to bude take partnerske, nejake rovnocenne, ale nic take sa nikdy nestalo. hned po zoznameni zacali pravidelne tie iste kecy: aky si krasny, ake mas telo, ake vlasy, ake oci, ake zuby, aku pokozku, ake...ake...!!! no hnus! to sa teraz neruham, ale vobec si nemyslim, ze krasa je vyhra. mozno keby ludia neboli zakomplexovani, vsetko by bolo ine. to co pisem, moze zniet ako nadutost, prehnane sebavedomie, ale len v pripade, ked je clovek zvyknuty ocakavat taktnu skromnost. ja len veci nazyvam pravymi menami. je ale fakt, ze vlastne v poslednych rokoch uz ziadnemu vztahu nedavam cas na to, aby sa rozvinul. len co pocujem zname vzdychanie, uz prcham o dum dal.

exot

nevies nic originalnejsie ako vymyslena tema? no ved jasne, co by zenu mohlo ine napadnut!
ja nehladam ziadnu dokonalu zenu, ziadnu krasavicu. to by sme vedla seba vyzerali ako dva exemplare v zoo. nie som ziadny namysleny pako. ale lezie mi na nervy, ze pocuvam uz niekolko rokov len to iste. a vonkoncom nechapem, preco vsetky zeny v mojej pritomnosti stracaju sebavedomie. je zrejme, ze krasa je pre ne hodnota, pre ktoru su ochotne aj zhodit samu seba. to podkladanie ma znechucuje. clovek sice cita kde-tu, ze zenam nezalezi na tom, ci je muz pekny alebo nie, hlavne ze je inteligentny. ale na sebe jasne vidim, ze je to blabol. ked zena uvidi pritazliveho chlapa, tak sa rozklepe a je hotova.

e.coli

exot, tvoje vysoke sebavedomie som vyhodnotila najma na zaklade tychto tvojich viet:
"ja viem, ze som pekny, zabavny, pritazlivy a inteligentny" - Toto si moze povedat iba clovek s fakt vysokym sebavedomim.
Alebo toto: "nestaci, ked je len jeden z paru dokonaly" - sam seba si nazval dokonalym :)
Ale ja ti fakt uprimne zavidim, toto som si v zivote ja nedokazala povedat, ale to asi preto, lebo to nie je pravda :)

AdamKrt

exot - nic si z toho nerob. Sice som nenapadny clovek, ale su situacie pri ktorych, ked som to tu na fore pisal, mi bolo X krat povedane, ze to neni mozne, ze sa chvalim, vystatujem, atd. Ako sa hovori, hladny sytemu neveri...

Verim, ze to moze byt neprijemne, ked si myslis o kazdej a podozrievas ju, ze preco je s Tebou.

Na druhej strane, cca 200 zien ? To asi hovori same za seba, ze uz mas nejaku reputaciu a asi pre ten jediny dovod Ta chcu. Ved Ta nikto nenutil s nimi randit, chodit. Ked si mozes tak vyberat, tak sa drz svojich kriterii. Co myslis, kolko zien, ktore su pekne, povie z mosta do prosta muzom, co si o nich mysli, ze nemaju zaujem a posle ich do haja... ? Tebe tiez nic nebrani.

Najdi si taku, co z Teba nebude paf, bude mat ine hodnoty a potom uvidis. Lenze mozno Tebe to vyhovuje tak, ako to je, lebo keby si chcel, mohol si to zmenit uz davno.

exot

mozes mi vysvetlit, preco ked clovek opise status quo sa to vyhodnoti ako vysoke sebavedomie? dovol priklad: mam par priatelov, s ktorymi mozem ist akurat tak na pansku jazdu. to je vsetko v pohode. ale nedajboze, aby sa niekde mihla ich frajerka a ja v jej blizkosti. uz je zle. uz je plno vyhovoriek a prcha sa odo mna co najdalej. niekedy ma to dobre uraza. nechapem, preco si vsetci myslia, ze mam o ich priatelky zaujem. a tiez nechapem co su to za priatelky, resp. partnerky, ktore s niekym chodia dva roky a zbadaju ineho a okamzite po nom vystartuju. ja mam same kratkodobe znamosti, lebo kazda s ktorou som si zacal reagovala rovnako: bud iba so mnou, pozeraj iba na mna, nechod nikam, vezmime sa, naco cvicis, dokazal by si ma mat rad, ty sa na mna urcite vykasles.... a bla-bla. nic rozumne v ustach, ziadne sebavedomie, len komplexy a strach.

Deee

Ale ved to je super, že mame aj pekných mužov, raz možno najdes svoju slecnu dokonalu, možno by postacila aj miernejsia xantipa, ktorá by tu tvoju krásu trosku udržala pri zemi