Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
zabudni v máji, pretože je plná ubytovňa a nemali by vás kam ubytovať. dokonca teraz nastupuju do PK železničiari z výkonu takže do poslednej izby je blok B využitý. a Blok A je v rekonštrukcii. najskor v júli hovorili priamo v škole
No co viem ja, tak sa vacsinou skola zacila kazdy novy stvrtrok, ked prijimali novych uchadzacov do PZ ;-)
ja viem od personalistu tak, ze na 99% v maji....
v Pk sa bude otvárat možno nový beh až v júli. najskor v júli
:))))) STREJDO:
uchadzac to pekne napisal....svedomito, poslanie a pod....tiez som to tak bral pred nastupom, ked vidim ako to vsetko v skutocnosti je......:((
Povedz im pravdu...;)
Caute chalani. Bol som si u svojej obvodnej po papiere na tie vysetrenia a aj na krv a moc....chcel som si vsetky vysetrenia zaplatit sam aby som mohol ist cim skor do ke. Ona mi tam dala nejaku diagnoz, ze vysoky tlak aby som vraj nemusel platit. Moze mi to nejako poskodit??? Ale vysledky su ok aj RTG aj EKG. normalne som v strese co teraz..dik
to uchadzac klobuk dolu, na com si stratil tie tri body?
pre Strejdo:Inak ten vytrvalostný beh (cooprov test) v pohode zvládam.Počet bodov na fyzických previerkách som mal 57b.V týchto disciplínach som bol stále dobrý.Bech absolvujem dvakrát týždenne 2km kvôli kardiu.
Taká odpoveď stačí a môžem ti povedať, že takých policajtov ako si ty treba ako soľ. Len behaj veľa, lebo zabehnúť 12 minútovku pri tvojej hmotnosti, to nebude veru prechádzka ružovou záhradou.
pre Strejdo:Byť policajtom je poslanie budem sa svedomite učiť všetko čo treba.Len preto ako počujem,že právo je dosť ťažké a treba vedieť od začiatku do bodky.Inak som športový strelec streľba neni problém.Kondičnej kulturistike sa venujem od šestnástich.Mám 176 cm výška váha 89 kg čistá svalová hmota.Ako hore píšem policajtom sa stať je môj sen a poslanie.