Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Tak co ja viem, zakaz este trva, takze Ti zbytocne teraz posielat ziadost!
tommy: takze mam tomu rozumiet aj tak, ze uz je zruseny zakaz priberanie novych uchadzacov do PZ a mozem si podat prihlasku?
Dakujem za odpoved, je skvele, ze si tu ty, Strejdo a dalsi, ktori pomahaju ostatnym radami anze sa nehrate na nic extra len preto, ze ste uz policajtami. nezabudate na svoje zaciatky a to sa ceni ;-)
sylvester: to je tá várka novonastupujucich resp. novo prijatych studentov-policajtov.takže všetci čo nastupia prveho jula to je beh konkrétne to bude 15. beh
zdravím páni a dámy, ďalší beh v Pezinku začína 1.7.2011, tak držím všetkým palce.
Mozno trochu blba otazka (pre vas znalcov), ale neviem, tak sa pytam, ze co sa rozumie pod pojmom "beh"? Diky.
ronnie69 dalsi beh zacina 9.maja
zdravím páni a dámy, ďalší beh v Pezinku začína 1.7.2011, tak držím všetkým palce.
Ahojte..chcem sa spytat ci niekto z Vas nevie kedy sa zacina dalsi beh v Kosiciach? dakujem
neviem ako myslíš že doba na lekársku ale proste ty musíš mat lekársku prehliadku pred nástupom komplet hotovú a opečiatkovanú od posudkového lekára. inak nemôžeš nastupit do školy a samozrejme musíš tou lekárskou prejst
caute, chalani neviete aka je doba na lekarsku prehliadku, lebo som bol dat krv na rozbor a mam zvysene ALT a GMT, doktor povedal, ze preto lebo som bral antibiotika, a nasadil mi liecbu na tri tyzdne mam predpisane vitminy na pecen.....dik