Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
borkia, podla ale-xa ak si dobre pamatam, tak kazdy prislusnik musi mat min 80kg a 180cm...Esteze on o tom nerozhoduje :)
a ake vysoke musia byt zeny?dufam ze nie 180cm a 80kg! :-DDDD
teraz si ma pobavil bori.s dakujem:D
nosím xxxxs uniformu aby si vedel:D
roxiiino evidentne tieto parametre v rámci postavy nespĺňa, preto to stále vyťahuje.
No a? Veď je to pravda, že čím lepšia postava (vrámci PZ, ale aj mimo neho) tým väčší rešpekt! To Ti povie každý!
niekedy táto stránka bola o tom ako prebieha výberové konanie. teraz to je len o dohadovaní a najviac sa smejem ked si tu kontroluje niekto pravopis:D
"Tak k postave: minimálne tých 180 cm a váha minimálne nad 80 kg!"
a mohol si si všimnut že ja som nič o bodoch na prijimačkach nehovoril:)
Kto ti tu tvrdí, že by sa malo prijímať od 80kg a 180cm??? Cituj.
Že sa nepozerá pri prijímačkách na výšku? Opýtaj sa na personálnom. Keď som bol na prijímačkach, pýtala sa ma personálna koľko meriam, povedal som jej 181 a zapísala mi 10 bodov a povedala, že keby som mal pod 180, tak to je iba 5 bodov a pod 170 je to 0 bodov.
Kto tu tvrdí, že je to iba o fyzickom naťahovaní s páchateľom?
A keď už píšeš o poriadkových službách, kde začínajú novo prijatí policajti? V 90 percentách pri poriadkovej službe a zvyšných 10 percent buď skrátení, poprípade vyšetrovatelia, keď majú právo alebo policajnú akadémiu.
Ináč dnes v kriminovinách som videl, ako kolega policajt, nejaký stržm. nakladal do auta predvedenú osobu, policajt mu bol po ramená a to nehovorím o tom, že uniformu mal na sebe ako na vešiaku :D groteskne to vyzeralo, je to na zasmiatie. Alebo na zaplakanie?
až na škole a potom následne vo výkone zistíš o čom vlastne práca policajta je.. teraz nemáš ani potuchu!! viem to aj so svojej skusenosti aj z rozprávania druhých
chlapci nepozerajte na váhu a výšku to nieje pravda, nezabúdajte že Policajný zbor netvoria len poriadkové služby alebo špecializované útvary!!! tak nech mi nikto nehovorí že by sa malo prijímať od 80 kg a 180 cm. Ten kto to povedal a je toho názoru asi nemá predstavu ešte v čom spočíva práca policajta, pretože to nieje iba o fyzickom natahovaní sa s páchatelom!!! Nevieš o tom nič a vyprávaš kok. ach jáj
bori.s tak presne. O tej tlačenke, to už všetci vieme ako to je. Mám na oddelení kolegu, ktorý dva krát prepadol na základnej, raz sa mi vidí, že aj na strednej a je policajt, takže..... niet o čom.